2.3.20

Inscripcions Colònies 2020

Bon dia famílies garbitenques!

Una vegada el Carnestoltes ha quedat enrere toca començar a pensar en les Colònies de Primavera!

Què són les Colònies?
Les Colònies de Primavera són 5 dies (els 5 primers de les vacances escolars de Setmana Santa) i marxem totes les infants, joves i monitores de l'esplai juntes a una casa de colònies. Són 5 dies màgics de convivència i fem activitats seguint un centre d'interès que serveix com a fil conductor.
Les Colònies també estan obertes a infants i joves no garbitenques (que no estan apuntades a l'esplai).

Quan i on?
Del 4 al 8 d'abril a la casa Cal Ferrer, molt a prop de Banyoles. Us deixem el link de la casa.

Que guai! Com puc apuntar al meu fill o filla?
Les inscripcions de Colònies seran la setmana que ve: Dimarts 3 i Dijous 5 de Març, els dos dies de 18:30 a 20:30 a Les Esmandies.

Quotes
Com sempre, hem intentat reduir el cost de les Colònies al màxim ja que sabem que suposen un esforç econòmic important per a moltes famílies. En aquesta línia, fem una petita rebaixa en la quota de 2 o més germanes, i també oferim beques de quantitat variable segons la demanda.
  • 1 infant: ..............................155 €
  • 2 germans/es......................150 €/i
  • 3+ germans/es....................140 €/i
  • No garbitenques .................160 €
Beques
Recordem que l'any passat vam canviar el procediment de sol·licitud de beques. El primer canvi de tots i el més important és que, a partir d'ara, per a fer que les beques siguin el més equitatives possibles, demanarem la última declaració de la renda per a fer un repartiment de punts de la manera més acurada possible segons les realitats econòmiques de cada família. A partir d'ara, també tindrem en compte si la família sol·licitant és o no família monoparental o numerosa. Per tant, ara a part de la sol·licitud de beca cal que porteu la declaració de la renta, i una fotocopia de el carnet acreditatiu de família numerosa o monoparental. També recordar que per ajudar al màxim de famílies possible, només s'atorgarà beca a un infant per família.
Pel que fa a els resultats de les beques, us farem arribar a totes les famílies sol·licitants una llista amb la relació de punts obtinguda per cada família (però sempre de forma anònima).
El límit per aportar aquesta documentació és aquest dissabte 7 a les 17h (abans de l'esplai), en ma o per correu electrònic.

En cas de què al final no vinguéssiu (per motiu important!), si aviseu amb 3 setmanes d'antelació, l'import de les colònies us seria retornat. Amb dues setmanes d'antelació només us seria retornat la meitat de l'import, i amb una setmana o menys d'antelació hauríeu de pagar la totalitat de les colònies.

Fins aviat!

L'equip de monitores i monitors