Què fem?

 Dissabtes

  • Cada dissabte ens reunim a Les Esmandies (Ronda O'Donell, 94), on hi fem jocs i activitats separats per grups d'edat de 16:30 a 19:30. També fem sortides per la ciutat i, de tant en tant, alguna sortida de tot un dia o cap de setmana amb el grup d'edat.

Colònies i Campaments

  • Al primer trimestre acostumem a fer la Sortida de Tardor durant un cap de setmana.
  • Al final del segon trimestre, els cinc primers dies de vacances escolars de Setmana Santa, fem unes colònies de cinc dies en alguna casa de colònies a Catalunya.
  • Cada estiu, del 15 al 24 de juliol, fem els campaments, que consisteixen en passar deu dies tots/es junts/es a la muntanya. Hi fem activitats, jocs, excursions, cantem... i molt més!

Trobades

També participem a trobades amb altres esplais del Maresme i de Catalunya que, com nosaltres, estan associats a Esplac.

Altres sortides

Últimament, els grups de joves de l'esplai han muntat i realitzat rutes a l'estiu.

Projecte educatiu

Les activitats i jocs que realitzem durant tots els dissabtes i totes les sortides les fem a partir d'un ideari i un projecte educatiu que engloba els valors que creiem vitals de cara als infants. Dins el nostre projecte educatiu i ideari hi encabim l’associacionisme educatiu, la llibertat, la laïcitat, la transformació social, l’esperit crític, el respecte, la igualtat, la solidaritat, la cooperació i la coherència.