L'equip

XALOC

Hola! Soc l'Anna i tinc 22 anys, després d'un Erasmus fantàstic estic acabant la carrera d'educació primària. A les tardes treballo de professora d'extraescolars a diferentes escoles. Aquest és el meu tercer any a l'esplai i tinc un màgnific 40 de peu, tot i que algun dia m'emporto la sorpresa i calço un 41. Ah, i m'agrada passejar per la platja quan comença a amagar-se el sol! 


Hola! Sóc la Júlia Triadó! Tinc 22 anys i aquest és el quart que sóc monitora a l'esplai! Després de 4 durs anys d'estudiar Història a la universitat, vaig decidir marxar uns mesos a fer un Erasmus a Palerm. Actualment vaig treballant com a monitora en una empresa, i estic buscant algun lloc on fer el màster l'any vinent! Com a bona historiadora m'encanta llegir! (i com tothom bé sap, també m'agrada molt ballar!) El meu número de peu és el magnífic 39!!
Hola, el meu nom és Marc Punsola Vidal
i tinc 17 i actualment estuido el Batxillerat científic. Porto 12 anys a l'esplai i el meu numero de peu és un 44. M'agrada molt caminar per la natura.
MIGJORN


Boneeess!
Em dic Lídia Fàbregas, tinc 18 anys i tant sols sóc monitora a l'esplai desde el setembre. Avui en dia estic estudiant el batxillerat cinetífic sense rumb. Tinc un 39 de peu i una de les meves passions és la música, n'escolto a totes hores i fa 8 anys que toco el piano


Holaa! Sóc la Maria i tinc 23 anys (ben portats). Durant la setmana em dedico a estudiar Educació Social per la UOC i a treballar a acollida matinal, alguns menjadors i extraescolars a diferents escoles. I per si fossin pocs infants, els dissabtes fitxo a l'esplai, on ja hi porto un any!! Tinc un 38 de peu, tot i que el peu esquerre és més gran que el dret (és real) i m'agrada molt jugar amb neu a l'hivern i banyar-me al mar a l'estiu.
Hola sóc en David Fonseca tinc 17 anys i estudio el estresant batxillerat científic. Porto a l'esplai des de que tenia 9 anys. Actualment tinc un sensual peu de talla 47 (que no es poc) i m'encanta l'handbolHello everybody!! 
Jo sóc la Irene (Pérez) i tinc 19 anys. Ara mateix estic estudiant el segon any del Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances i combino els estudis amb les pràctiques del cicle que realitzo als matins.
Vaig entrar a l'esplai Garbí quan tenia 5 anys i he seguit creixent amb aquesta gran família fins al dia d'avui, sent el 4rt any com a monitora. 
El meu número de peu és un 39 tot i que segons la sabata podria ser un 38 i el que més m'agrada fer és estirar-me al sofa amb la manta i veure una bona película (i amb crispetes, que no faltin!!)TRAMUNTANA
Hellooo!!
Em dic Irene Rosa (ni Anna Rosa ni Irene Pérez!!) i tinc 20 anys. Ara mateix i pels pròxims 5 anys de la meva vida visc i estudio Medicina a Girona, a més a més també treballo com a bibliotecària a la facultat de Medicina i Infermeria així que em passo el dia envoltada de llibres.
Vaig arribar a l'esplai fa quasi un any, pel gener del 2015 a fer de monitora. El meu número de peu és variable segons l'estació de l'any, el meu estat emocional i les botigues de sabates: ronda pel 39-41.
M'agrada moltíssim llegir, quan m'enganxo a un llibre no puc parar de llegir-lo i m'absorbeix d'una manera increïble!
Hola sóc en Jordi i tinc 17 anys. Ja fa 10 anys que vaig al Garbí, i aquest és el primer que en sóc monitor.
Estic estudiant 2n Batxillerat tecnològic, i en el meu temps lliure m'encanta jugar al buscamines.

Per cert, tinc un 44 de preu.

Hola, jo sóc la Júlia, però tothom em coneix per Coro. Tinc 17 anys i ara porto 10 anys a l'esplai! Actualment estic estudiant segon de batxillerat, però tot i així m'agradaria fer Educació Social. Tinc un 39 de peu. Una cosa que m'agrada molt fer és slackline, tot i que també m'agrada molt fer dapo. Així resumint m'encanta fer el hippie en general...


Hola a tothom!
Jo soc en David i ja tinc 22 anys. Desde els 5 que estic a l'esplai, es dir... 17 ANYS amb vosaltres.
Estic estudiant Enginyeria Informàtica i si tot va be, aquest any acabo! Tinc un 42 de peu, i el que m'apassiona (apart de les noves tecnologies) es el basquet.

GREGAL

Heeeey!!
Jo sóc la Clàudia Weiss i tinc 17 anys. Actualment estic estudiant segon de batxillerat im'agradaria estudiar fisioteràpia.orto 5 anys al esplai i aquest any és el primer com a monitora.
Tinc un 38 de peu i el que més m'agrada fer és escalar tot i que m'agradaria dedicar-hi moltes més hores. 

Hola, em dic Marcel Berger i tinc 17 anys. Ja fa 4 anys que vaig arribar a aquest esplai com a infant. Actualment estudio segon de batxillerat escènic a Canet i tinc un 43 de peu (tot i que pot variar en funció del dia). M'agrada tot el que envolta la música i el mar en general, però accepto gratament la muntanya també. 


Jo sóc la Zöe!! Tinc 20 anys i estic estudiant educació social després d'haver fet dos anys d' integració social. No treballo actualment però estic buscant feina, la idea és trobar-ne aviat. Aquest és el novè any a l'esplai, en vaig estar 5 com a nena i aquest és el 4rt com a monitora.
El meu número de peu varia segons les sabates però així en general és un 37. M'agrada fer moltes coses,  però entre elles escalar, tot i que no ho faig tant com m'agradaria, i quedar-me sempre 5 minuts més fent el mandra al llit.ORSAR


Em dic Neus Riera, tinc 20 anys i en porto 10 a l'esplai. La meitat! Estic estudiant Bioquímica a la UB, el tercer any.
Calço un 40 o un 41 de peu, depèn de la sabata, i el que m'agrada més és la xocolata i dormir fins tard els caps de setmana. Sí, ja sé que no és compatible amb la meva carrera, però s'intenta!


Hola!!!! Em dic Mateu Font, tinc 17 anys i aquest és el quart any que rondo pel Garbí. A dia d'avui lluito contra segon de batxillerat social per poder estudiar ciències polítiques amb economia i filosofia. Así, a saco. El meu peu esquerre és un 43, i el dret un 42'5 (no és broma). M'agrades tu... i l'humor (massa i tot). Hola!! 

Em dic Anna, tinc 20 anys i estudio dret a la UB (malgrat les meves pintes d'estudiar treball social). Porto 2 anys com a monitora a l'esplai encara que ja havia estat com a nena a un cau (si, una desertora). Calço un 38 de peu i m'agrada molt escoltar música quan surto a córrer.  MESTRAL


Hola! Jo sóc en Martí, i porto a l'esplai pràcticament tota la vida. Estic estudiant Educació Social a la UB. Tinc un 43 de peu i m'agrada molt escoltar música, anar a concerts, fer rimes amb qualsevol cosa, riure i fer riure i anar en bici (ara que l'he arreglat per fi!).


Hola a tothom! Jo sóc en Pau, tinc 22 anys i tinc un 43 de peu! Porto des de que tinc memòria a l'esplai, si no vaig massa equivocat des del 2001 i aquest és el 6è com a monitor. Estic estudiant Enginyeria en Tecnologies Industrials a Terrassa. Sempre que tinc temps m'agrada anar a la muntanya, a escalar, fer slackline...Holaaa!!!

Sós la Raquel i tinc 20 anyets. El curs passat vaig acabar els meus estudis de fotografia, així que aquest any em dedico a treballar del que em surti… ja sigui de monitora, com fins i tot de cartera. 
A tot això, ja porto 3 anys a l’esplai i espero seguir uns quants anys més!
Calço un 39-40 de peu i m’encanta la verdura i el peix! és broma … el peix no.