26.3.20

Colònies 2020 i més informacions urgents

Bon dia famílies!
Com va el confinament? Esperem que estigueu totes bé, ens posem en contacte amb vosaltres per explicar-vos com procedirem nosaltres en conseqüència a la situació que estem vivint. En aquest correu hi ha els punts que ens han semblat més destacables, però si teniu dubtes no dubteu en contactar-nos!

1.- Les Colònies de Primavera queden suspeses. 
En conseqüència a les mesures de contenció del COVID-19, i sentint-ho molt, ens veiem obligades a suspendre les Colònies. Per aquest motiu, a totes les famílies que vau pagar les Colònies se us tornarà la quota íntegra tan aviat com ens sigui possible fer els tràmits. Dit això, ja que no ens agradaria quedar-nos sense Colònies, a mesura que avanci la situació estudiarem una possible sortida conjunta, però no podem assegurar res ara per ara.

2. L'esplai romandrà tancat fins a nou avís.
Degut a l'estat d'alarma en el que vivim, també cancel·lem l'activitat habitual de l'esplai fins a nou avís. No obstant, com sabem que els nostres infants i joves trobaran a faltar l'esplai i les monitores també, des de l'equip de monis hem preparat una sèrie d'activitats que hem anomenat "CONFINAPROVES". Les anem revelant diàriament pels grups de Whatsapp de cada grup d'edat, i també per les xarxes socials (InstagramTwitter, Telegram).
Convidem als infants, joves, famílies, monis, exmonis, amics i amigues a participar-hi i, si voleu, compartir-les amb la resta de garbitenques!

image.png
(Aquesta és la d'avui, 26/03/2020, animeu-vos!)

3. Comanda de les dessuadores de l'esplai feta.
Com ja sabeu, l'esplai tindrà noves dessuadores! Avui hem fet la comanda de totes aquelles dessuadores que vau demanar pel formulari, tan bon punt ens arribin mirarem com repartir-les.

Esperem que la informació sigui d'ajuda (ja sabem que en alguns casos l'únic que diem és que cal seguir esperant). Us animem a participar a les CONFINAPROVES que ajuden a fer aquesta quarentena una mica més entretinguda i divertida, i a l'hora mantenir així el vincle amb l'esplai. Us mantindrem informades sobre l'activitat de l'esplai.

Una abraçada molt forta,

L'equip de monitores i monitors