Tramuntana

ÚLTIMES NOVETATS
Bona tarda, famílies de Tramuntana!
Hi ha algunes coses que us volem comentar abans d'acabar l'any.
TIÓ
Com ja deveu saber, aquest dissabte dia 20 celebrarem el Tió a l'esplai. Els vostres fills i filles estan preparant una actuació amb moltes ganes, i ja s'han repartit els personatges. Us volem demanar si poden venir vestits el més semblant (almenys per colors) al personatge que ells/es mateixos/es van decidir interpretar, dels detalls ens encarregarem nosaltres. Pels i les qui no van venir dissabte passat, encara poden triar entre gos, conill i pastoret/a. (Confirmeu assistència!)
  • Ninot de neu: Adrià
  • Gos: Guiu i Isam
  • Conill: Mateu
  • Reis mags: Jan, Martí Rodríguez i Eloi
  • Pare Noel: Oriol
  • Pastorets/pastoretes: Arlet, Laura, Lara, Núria, Mar i Martí Casanova
AMIC/AMIGA INVISIBLE
Dissabte passat vam proposar a Tramuntana fer un amic invisible entre tots i totes, tant infants com monis! Van acceptar tots i totes i vam fer el repartiment d'amics i amigues invisibles. La idea és que facin un petit regal a mà per donar-lo el primer dia d'esplai del 2015, el 10 de gener! Si el vostre fill o filla ha perdut el paper o no se'n recorda de qui li ha tocat, ens ho podeu preguntar a les monitores o monitor (hem hagut de preveure possibles oblits!). Pels i les qui no van venir dissabte passat, tenim el seu paper d'amic invisible guardat a l'esplai!
SAMARRETA DE GRUP
Com també sabeu, tenim en ment fer una samarreta de Tramuntana, però és una activitat que sembla resistir-se, ja que no aconseguim fer-la! Necessitem una samarreta blanca i llisa de tots els nens i nenes per poder tenyir-la i estampar-la, cosa que esperem poder fer tot just començar el segon trimestre. Si us plau, porteu-la si encara no ho heu fet.
SORTIDA DE GRUP
Tot i que encara no tenim la data confirmada al cent per cent, tenim pensada una excursió amb Tramuntana per a finals de gener. D'això ja us en parlarem més endavant!
Per qualsevol dubte, ja sabeu on som!
Bona setmana i fins dissabte!

Les monitores i monitor de Tramuntana


CARTA DE PRESENTACIÓ
Tramuntana som el grup més jove del Garbí. Som 18 nens i nenes nascuts durant el 2006, el 2007 i el 2008 i cada dissabte a la tarda fem activitats, jocs i tallers junts.
Entre les activitats que hem fet al llarg del curs, tenim un nan, en Tramuntanu, que hem fet amb ganes! També hem fet activitats al carrer i una excursió.


==> Escrits relacionats amb Tramuntana. (clic)