31.10.19

Sortida de Tardor 2019 + Calendari

Bon dia famílies!

El curs poc a poc avança, i passada la Castanyada, ja és hora de pensar en la Sortida de Tardor!
Abans, però, us recordem que aquest dissabte dia 2 de novembre no fem esplaiperquè fem pont, tal i com consta al calendari que us vam facilitar a principis de curs i que podeu trobar fent clic aquí.

QUÈ ÉS LA SORTIDA DE TARDOR?
És un cap de setmana en el qual tots els grups d'infants i joves i les monitores fem activitats de tot tipus conjuntament i hi dormim una nit.

QUAN I ON ÉS?
Aquest cop la Sortida de Tardor serà a l'esplai, per tal d'abaratir el preu en comparació amb una casa de colònies i que així puguem ser el màxim de gent!
És el cap de setmana del 16 i 17 de novembre.
Si algun infant o jove ha d'arribar més tard o marxar abans d'hora per algun altre compromís, us donem la possibilitat de fer-ho acollint-vos al torn que us vagi millor d'entre els que hem establert per fer entrades i sortides durant aquest cap de setmana de la sortida. 

HORARIS
-Dissabte dia 16 quedarem a les 10:00h a l'esplai
-Diumenge dia 17 acabarem la sortida a les 18:00h a l'esplai

QUÈ CAL DUR?
  • Targeta sanitària original
  • Esmorzar i dinar de dissabte*
  • Roba còmode i recanvi per diumenge
  • Necesser (raspall de dents, pasta, pinta...)
  • Sac de dormir
  • Màrfega
  • Pijama
  • Cantimplora*
  • Llanterna
  • Plat, got i coberts*
QUÈ NO CAL DUR?
- Rellotge, mòbil, altres aparells electrònics, diners, càmera de fotos, llaminadures... (si ho porten serà sota la seva responsabilitat i no ho podran fer servir durant el dia)

QUIN PREU TÉ?
El cost de la sortida és de 10€ per infant.
En cas que s'hi inscriguin més germanes, ajustem el preu a 8€ per infant.
Per fer els pagaments, podeu dur els diners en efectiu tant el dissabte 9 de novembre (horari d'esplai habitual) com el mateix dia 16 (primer dia de la sortida).

INSCRIPCIONS ONLINE
Les inscripcions per aquesta sortida seran només per internet, a partir del següent formulari: https://forms.gle/YqouwnUm39im153W9
‼️Les inscripcions ja estan obertes, i podreu enviar formularis fins dilluns dia 4 a la nit, quan quedaran tancades.
IMPORTANT: s'ha d'omplir un formulari per cada infant

MEDICAMENTS
En cas que algun infant o jove hagi de prendre algun medicament, caldrà que quan arribeu l'hi doneu a la Neus, que serà qui l'hi donarà quan toqui. Amb el medicament, adjunteu-nos un petit full explicatiu en el qual s'hi especifiqui la dosi i la freqüència amb què s'ha de prendre el medicament.

CONTACTE
En cas d'emergència, i en cap altre cas, podreu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 685 81 48 86 (és el telèfon personal de la Coro, així que us demanem que només el deseu o el feu servir si és necessari).
Si el que voleu és estar informades sobre l'activitat, com sempre, farem un seguiment a través de les xarxes socials de l'esplai, que us recordem que són les següents:
*Recordem que a l'esplai seguim un Codi Ètic de Consum i Gestió de Recursos, aprovat per les monitores a principis del 2018: