2.10.19

Informació reunió de famílies i Sortida d'inici


Bona nit famílies Garbitenques!
Aquest nou curs l'equip de monitors i monitores el formem 20 monitors/es, d'entre 18 i 24 anys, els quals tenim moltes ganes d'engegar aquest curs i compartir-lo amb totes vosaltres.

1. HORARIS

L'horari de cada dissabte és de 16:30 a 19:30, entremig fem un descans de mitja hora per a berenar junts i juntes, per això és important portar el berenar de casa cada setmana. Algun dissabte l'horari es pot veure modificat per alguna sortida específica tant amb el propi grup com amb tot l'esplai.

2. GRUPS D'EDAT
L'esplai el formen 6 grups d'edat, com a novetat, aquest any hem obert nou grup. Són els següents, amb les respectives monitores:

MARINADA: infants nascuts els anys 2013 i 2014
XALOC: infants nascuts els anys 2011 i 2012
MIGJORN: infants nascuts els anys 2009 i 2010
TRAMUNTANA: infants nascuts els anys 2006, 2007 i 2008
GREGAL: infants nascuts els anys 2004 i 2005
ORSAR: infants nascuts els anys 2002 i 2003


3. FUNCIONAMENT DE L'ESPLAIL'objectiu de l'esplai, és educar en el lleure, a partir del nostre ideari, el qual ja hem renovat de manera participativa i està en procés de ser enllestit.
Pel que fa a les activitats, realitzem jocs, dinàmiques, tallers, etc. I a més a més organitzem sortides conjuntes com la Sortida d'hivern, les Colònies i els Campaments.

4. QUOTESLes quotes seran les mateixes que el curs passat:

1 infant: 33/trimestre
2 germans/es: 55€/trimestre
3 germans/es: 67€/trimestre

Per a totes aquelles famílies antigues: aquest any perfi em fet el canvi de banc, i per tant podrem començar a cobrar quotes, totes aquelles famílies que debeu alguna quota us ho farem saber i ens adaptarem a com us vagi millor pagar-ho.

BEQUES: D'aquí poc us farem arribar informació respecte les beques trimestrals de l'esplai i sobre com sol·licitar-les. Per les que no ho sapigueu, també tenim beques per les Colònies de primavera i pels Campaments, que abarateixen el cost de la quota. En tot cas, seguim compromeses amb buscar la quota mínima per cada sortida.

5. COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS
 • La comunicació entre vosaltres (les famílies) i l'equip serà a través del correu electrònic (esplaigarbi@gmail.com). En cas que deixeu de rebre correus, cal avisar als monitors i monitores. Si algun infant no pot venir el dissabte, és necessari que ens envieu un correuinformant-ho quan abans millor, ja que així podem preparar les activitats tenint en compte el número d'infants que seran. Com bé sabeu, tenim grups d'edat que estan molt sol·licitats, on molts infants els agradaria tenir la oportunitat d'inscriure's-hi, per això cal aprofitar bé la vostra plaça i comunicar-nos la baixa si no podeu seguir venint.
 • La pàgina web de l'esplai és el bloc (http://esplai-garbi.blogspot.com/), on hi pengem tot el que us enviem per correu i, a més, fotos i vídeos sobre el que fem a l'esplai.
 • Les xarxes socials que utilitzem són: FacebookInstagramTwitter, i allà hi compartim algunes informacions i fotos del que fem.
 • El WhatsApp no és una eina de comunicació oficial de l'esplai, però cada grup decideix amb les seves monis si vol utilitzar i com gestionar aquest canal per comunicar-se de manera ràpida.
 • L'esplai també té mòbil, però només estarà disponible les tardes de dissabte i durant les sorties: 665 97 93 26
 • Aquest any començarem a fer servir el canal de Telegram, iniciarem un canal en el qual començarem a enviar les noticies més destacades. Però vosaltres no ens podreu contestar. També podreu posar-vos el telegram les famílies que vulgueu i les altres no. 

6. CALENDARI
Al calendari hi teniu assenyalades els dies especials, sortides i ponts. Si no especifica res, fem esplai normal!
image.png
Calendari curs 2019-20


I ara... Toca parlar de la Sortida d'inici!
 • Què és? La primera activitat del Curs Garbitenc, on ens retrobem totes després d'un estiu ple d'emocions, i entre altres descobrim les monitores de cada grup!
 • Quan? Aquest dissabte 5, de les 11 del matí a aprox. les 5 de la tarda.
 • On? Quedarem al Parc Forestal
 • Qui? Infants, joves, famílies, el gos... Tothom hi està convidat!
 • I què farem? Al matí jocs de coneixença i paral·lelament un Cafè amb Famílies, a la tarda una Súpergimkana conjunta!
A l'hora de dinar farem un Dinar de Traje, en què entre totes portem menjar per compartir.
MARINADA XALOC: Primers plats.
MIGJORN i TRAMUNTANA: Segons plats.
GREGAL i ORSAR: Postres.
En cas de tenir més d'un fill o filla a l'esplai, cal portar el plat corresponent al grup més petit. Recordeu que cal portar unes 8 racions, així no ens quedarem amb gana!

Ens veiem el dissabte! Per qualsevol dubte ens podeu enviar un correu.

Fins aviat,

L'equip de monitores i monitors