4.12.15

Fotos de dissabte 28 de novembre

Després d'un temps sense fer-ho, recuperem la penjada de fotos setmanal perquè tots i totes puguem veure com de bé ens ho passem fent esplai!.

Comencem amb les fotos de dissabte passat, 28 de novembre!

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van fer una tarda de jocs moguts, i s'ho van passar genial! Després de berenar van pintar-se les cares entre ells i elles.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar la tarda des del Salting, on van estar mitja hora donant-ho tot santant als matalassos. Després van berenar i van tornar cap a l'esplai, on van afegir-se a jugar i pintar-se amb Migjorn.

GREGAL
Gregal, al principi de la tarda, va anar al magatzem, on van fer un joc amb cançons i passos de ball. Després van anar al pati a jugar i córrer. Després de berenar van fer una activitat per grups en la que havien d'imaginar la seva tarda d'esplai ideal. Al final de tot van jugar al Tangram.

ORSAR
Des de fa alguns caps de setmana, els i les joves d'Orsar estant fent articles amb materials reciclats, com per exemple xapes, que vendran properament per fer campanya econòmica pel grup.

MESTRAL
Els i les joves de Mestral van començar la tarda explicant-se la setmana, i després van dividir-se en dos grups en els quals un va muntar la primera tarda que venen berenars i l'altre va anar a la Biblioteca Pompeu Fabra a buscar informació per un projecte que volen dur a terme. Després de berenar van escriure papers amb els seus dubtes sobre sexualitat, relacions de parella i drogues, per una activitat que faran properament.

LLEVANT
Llevant va poder desconnectar de les seves setmanes d'examen fent slackline al Parc Central. S'ho van passar d'allò més bé!