18.12.15

Fotos de dissabte 12 de desembre

Holahola famílies!
Abans d'endinsar-nos en el cap de setmana del Tió, us deixem les fotos de dissabte passat, perquè així veieu com de bé ens ho vam passar!

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van dedicar la seva tarda a saber què havien de fer de cara el Tió, i van estar preparant-ho junts i juntes.

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van començar, com és habitual, amb la seva rotllana en la qual s'expliquen la setmana. Tot seguit les monitores i monitor van explicar que pel Tió havien d'anar de Japonesos, i van estar debatent sobre aquest tema. Després de berenar van estar preparant els accessoris que duran durant la seva actuació del Tió.

GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van fer una de les tardes que havien programat els propis infants, jugant al bote-bote, al pica-caps i després a dins. També van dedicar una estona a parlar de l'actuació pel Tió.

ORSAR
Els nois i noies d'Orsar van fer un joc de paraules, mímica i sorolls per rebre una nova incorporació. Després de berenar van decidir com s'organitzaran per fer l'actuació d'aquest dissabte al Tió Garbitenc.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral van començar amb l'habitual explicació de la setmana de cadascú, i després van fer una dinàmica sobre els rols dins del grup relacionats amb personatges de circ.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van començar jugant al ninja, i després van estar organitzant-se pel Tió. També van estar una estona fent-se fotos per un calendari.