1.11.06

SORTIDA DE TARDOR 2006

Benvolguts garbitencs i garbitenques!!!

La calor va marxant, encara que aquest any més a poc a poc que mai! Tot i això, el proper cap de setmana de l'11 i 12 de novembre marxarem per fer la ja tradicional
Sortida de Tardor. Els monitors ja en tenim moltes ganes perquè és la primera sortida del curs de cap de setmana i conjunta. Ens anirà bé per conèixe’ns més, passar-ho bé, jugar, riure... tant els més grans com els més petits.

Aquest any, en comptes de marxar cap a zones més interiors, anirem a una població més costanera i molt propera, el Masnou. Ens allotjarem a l’alberg Josep M. Batista i Roca, que forma part de la xarxa d’albergs de Catalunya. Si voleu saber-ne més coses podeu visitar l’espai web
http://www.tujuca.com/frameset_xac.htm.

PER MARXAR, quedarem tots junts el dissabte a les 10 del matí, a la plaça del davant de l’estació de Mataró. La tornada es realitzarà l’endemà diumenge a les 7 de la tarda aproximadament. (sempre i quan la Renfe funcioni correctament)

Les INSCRIPCIONS es realitzaran el dissabte 28 d’octubre i el 4 de novembre abans i després de l’esplai. El preu de la sortida és de 23€ per nen.

Cal que recordeu que per a poder venir heu de tenir tota la documentació que es requereix per la inscripció dels infants a l’esplai: fitxa inscripció, foto de carnet, domiciliació bancària, fotocoòpia de la seguretat social i de les vacunes.

Què que cal portar:
- Esmorzar, dinar i berenar del primer dia
- Sac de dormir i llençol de sota
- Roba i calçat còmode per dos dies (els petits amb tota la roba marcada)
- Capalina o cangur
- Necesser amb estris d’higiène personal
- Tovalloleta petita
- Roba d’abric per la nit

Què no es pot portar:
- Diners
- Aparells electrònics: mòbils, mp3...
- Rellotge

Per qualsevol cosa no dubteu en enviar-nos un correu electrònic (
esplai_garbi@hotmail.com), visitar el nostre bloc (www.esplai-garbi.blogspot.com), o deixar un missatge al contestador de l’esplai (937986102).

Us esperem a totes i a tots!

Les monitores i monitors del Garbí

1 comentari:

Anònim ha dit...

m'estic morint de ganes d'anar de colònies amb l'esplai!