18.7.10

4t dia: anem d'excursió al gorg!

Bona tarda!

Com sabeu, us comencem explicant el que vam fer ahir al vespre, que no és ni més ni menys que jugar a la sardina! Sí, us vam dir que ho vam fer el dia 16, però no! El 16 vam jugar als animals... Com que la sardina se'ns va fer curt i teníem ganes d'inaugurar el nostre poble, vam fer una festa a la discoteca! És a dir... a la tenda d'Orsar. Música, balls, xerrar i a dormir.

Avui mentre esmorzàvem (a l'hora habitual) hem trobat una nota a un pot de magdalenes que ens anunciava un canvi de dimensió... sembla que ens anem acostant a la nostra, ja que avui no eren els àpats el que teníem al revés, sinó la roba! Per sortir-ne com més aviat millor, ens hem començat a canviar a mig esmorzar per girar-nos la roba que portàvem: des dels mitjons fins a la gorra!

Havent esmorzat i després de fer serveis hem anat caminant fins al gorg, on ens hem banyat i hem fet jocs a l'aigua tot el dia, ja que ens hem emportat entrepans per dinar del terreny. Quan hem tornat Ponent i Marinada s'han dutxat, la resta ho farem demà.

I avui per sopar... amanida de llenties!

Fins demà!



5 comentaris:

Anònim ha dit...

madre mia q bien os lo pasais... el año q viene... campamentos para padres con los mismos monitores?? jajaja desde mataro os enviamos muchos besos y q sigais asi... aunque os echamos de menos :)
(madre de Natalia primeriza uff)

Anònim ha dit...

Volem, volem unes fotosssssssssss, ens agardaria molt veure les cares que feu,.....

Un peto

Anònim ha dit...

Però a veure, la discoteca no era a la tenda de mestral??? Orsar no era el cementiri??? Vau fer la festa al cementiri??? M'he perdut...
Que no pengeu fotos? Que ens enyorem mooooooolt.

Fernando ha dit...

Ja veig que no som els unics k ens anyorem.....! Penjeu fotos va.....
Molts petonets, i q seguiu passant'ho tant bé.
Pares d'en Ferran ( novatos)

Esplai Garbí ha dit...

jajajaj


cert, la festa era a la discoteca: la tenda de Mestral

serà el canvi de dimensió o alguna cosa... :s