17.7.10

recret aid ed stnemapmac

Hola, hola, hola des de Borredà!

Ahir a la nit vam jugar a la sardina, sense res destacable, però a la bústia... una nota misteriosa ens advertia que els que habitem el terreny de Les Espinedes patiríem un canvi de dimensió i ens portaria cap a una dimensió paral·lela però amb una llei diferent a la que nosaltres vivim... La llei d'avui, dia 17, és que vivim el dia al revés! Quines coses més rares... esperem que el dia 24 siguem a la nostra dimensió per tornar a casa... Alguns, els més petits, estem molt preocupats per si aquest canvi de dimensió fa que no podem retrobar-nos amb els nostres pares i mares, però segur que ens en sortirem!

Avui ens hem llevat i, després d'uns exercicis matinals, hem sopat pa amb tomàquet amb embotit. Hem fet serveis i hem anat cap al riu. Cap allà a les dues del migdia hem berenat un préssec, i ara a dos quarts de sis dinarem amanida i pollastre. Cap a 2/4 de 9 del vespre esmorzarem llet amb cereals... quina dimensió més estranya!

Abans de dinar hem decorat les tendes com si fos un poble. Cada grup d'edat s'ha posat d'acord per fer de la seva tenda allò imprescindible a cada vila. Orsar (que de moment comparteix tenda amb alguns de Gregal) s'ha decidit pel cementiri, Mestral per la discoteca, Llevant per la presó, Ponent pel casal d'avis, Marinada per l'Ajuntament i els monitors&es pel casino. Els algerians sembla que no han entès ben bé què fèiem i no han volgut decorar la seva tenda...

Demà marxem tots junts d'excursió, que ens servirà per agafar ganes per les excursions per grups que farem d'aquí uns dies. Al terreny deixarem les cuineres perquè ens vigilin el poble que hem fet.

Amb ganes d'anar d'excursió i de tornar a la nostra dimensió, ens acomiadem fins demà! Molts petons...!!!


1 comentari:

Unknown ha dit...

correu electronic per a la bustia de la nit del 24!

uooola garbitencs i garbitencas!!!!!!!!!!!
que sabeu qui sooooc???? (mireu el meu nom de correu, garruluuus!!!!)
wno, saluts a tothom, espero que o estigueu pasant com vusaltres sabeu, i que no em trobeu gaire a faltar, jo a vosaltres si, i em fa molta pena/rabia no poder ser amb vosaltres aaaah... a on nassos estigueu!!!!!
saluts en especial a monis i ponent, k hi ha confi!!! (hele, zoe, us etimuuu moooooolt!!!!)
i tu, enano, robin, no et salves, anys i anys, per molts anys, super robin per molts anys!!! a la una per molts anys, a les dues per molts anys! per moools anys!!!! felicitats monstru, 11 ja, no?
pol, a tu tambe testimu!
per la resta... (plis, peto de vaca de tot mestral al rafaaaaa!!) racaraca!!!!!!!!
us estimu, lany k be si k si k ens veiem!!!
u paseu be a les santes, popo!!!

eric!!! (L)(L)(L)(L) desde ee.uu.!


visca jo, visca tot el garbi, i la mare que el va parir!