21.7.10

7è dia: tancat per ruta

Hola, hola, hola!

Ahir a la tarda, havent dinat, vam jugar al joc de les 24h, un joc on ens dividim en grans grups i a partir de jocs i competicions grup contra grup hem d'aconseguir acabar la tarda amb el millor trofeu.

Quan es va acabar el joc va venir el moment de la desparasitació; sí, han arribat els polls! Nosaltres seguim el ja mític tractament d'untar els caps amb vinagre, esperem arribar amb el mínim d'habitants al cap possible. A la nit vam improvisar la bústia, ja que la riuada se l'ha va endur, i cap a dormir... estàvem fets pols! A més, havíem d'estalviar energia per avui...

Avui, després de fer serveis, hem anat marxant per grups de ruta! Fins demà a la tarda no ens retrobarem al terreny. Els grups, les rutes i els monitors que els acompanyen són:

- Gregal: Com que la majoria no hi érem el dia de l'excursió, anirem al gorg i tornarem a dormir al terreny amb l'Oriol i l'Alba
- Orsar: Cap al Santuari de la Quar per St Martí de Boatella amb l'Adrià i l'Anna
- Mestral i Llevant: Al Castell de l'Areny amb en Víctor, en Guillem i l'Aina
- Ponent: Nou de Berguedà per Sant Jaume de Frontanyà amb en Bernat i l'Àngels
- Marinada: Nou de Berguedà per Vilada amb la Laura i la Cris

Demà, quan haguem arribat tots els grups al terreny, us explicarem què tal l'aventura de passar una nit fora del terreny.

Fins demà!! Petonsss!!


Mostra excursions campes 2010 en un mapa més gran

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que xulo poder-ho veure en el mapa!!
Tindrem fotos o què??

Unknown ha dit...

Hola!
Com esteu? Com anat la aventura de passar una nit fora? espero que no us hagi plogut molt. Disfruteu el màxim que s'acaba i us esperem!! aquí comença haver tneibma ed setnas.

Anònim ha dit...

No trigueu que ja us enyorem!!!
Fins demà!!!