15.7.10

1r dia campes!

Hola des del terreny de Les Espinedes (Borredà, El Berguedà)!

Avui és el primer dia i entre el viatge i instal·lar-nos no hem fet gaires coses més... Dir-vos que, malgrat haver sortit d'hora i amb una sorprenent puntualitat, hem tardat més del que pensàvem i hem arribat un pèl tard al terreny. Un cop allà, hem anat muntant les tendes, sense tenir cap problema amb pals que falten ni peces de roba que no es corresponen... tot ha anat molt bé, però hem acabat just per dinar!

Avui ens portàvem el dinar de casa, perquè la cuina també s'havia de muntar. Ara, mentre nosaltres estàvem començant a activar-nos per fer la primera activitat de tarda, les cuineres del 1r torn (la Canti i l'Aina) ens tallaven la síndria del nostre primer berenar borredenc.

Aquest any som una seixantena i, tot i ser tants, no ocupem gaire perquè la majoria som més aviat petits... això sí, ens acompanya un grup d'algerians que han participat a l'intercanvi amb Ponent i Marinada. Seran amb nosaltres fins la meitat de campaments, quan pugin els nens&es de Gregal que falten.

Demà més notícies...!!!

_________________________________________
Recordeu que no tenim connexió a internet i per telèfon és difícil. Això ho escriuen monitors&es des de Mataró amb qui podem parlar. Si voleu contactar amb nosaltres feu-ho a través d'esplaigarbi@gmail.com o trucant a les tardes al telèfon que us van donar els nostres monitors&es abans de marxar.

7 comentaris:

Fernando ha dit...

Buenooo!! ja sabem que heu arrivat bé!!! aixó ja es alguna cosa. La veritat es que fa gràcia saber com va, m'agradaria veure per un foradet com es portan els petits.. però haurem de tenir paciència.
Envieu molts petons cap allà.
Una mare novata.

Eva ha dit...

Ei!!!!
Moltes gràcies per la informació, això dels pals que falten i les teles que no es corresponen, dóna molta confiança, ja ja ja. Que us ho passeu molt bé!!!
Mare meitat novata i meitat no (de la Mireia i en Liam)

esplaigarbi ha dit...

algú d'Orsar tornarà amb una dent menys...! jiji...!

Unknown ha dit...

Ostres!! Penseu que si és la Berta, esperara el ratoli, bé si puja i baixa algun monitor aquest cap de setmana que faci moltes fotos. Que l'any passat ens veu mal acostumar i estaria molt bé tenir imatges, per poder esbrinar qui ha perdut la dent, rés per tenir pistes, que no, que no, que es per veurel's i veureu's es clar.

La guineu Yugu ha dit...

La Canti i l'Aina tallant la xíndira?¿?¿? Fugiu! XD

Que us ho passeu molt bé. Potser encara em veieu un dia d'aquests.

Gruauuuuuuu!!!

Fernando ha dit...

Si algun monitor deMataró ha de pujar, digueu m'ho, ens vam descuidar de posar la moxila petita per les excrusions i se m'acava d'acudir de portar-la a les Esmandies per si algu de vosaltres puja, que li porti.
Gràcies.
Mare novata d'en Ferran Marmol

Esplai Garbí ha dit...

Pels despistats que no omplen la motxilla:
Avui al vespre hi havia una expedició de monitors&es que pujaven, però ja fem tard.
Demà crec que n'hi ha una altra, no sé si hi serem a temps. Envieu-nos si us plau un correu-e a esplaigarbi@gmail.com

Si el que falta és la motxilla petita, la cantimplora, la crema solar,... podran sobreviure! Amb aquestes coses sempre trobem solucions ;)