18.4.18

2n Garbí en Marxa i 2n Cafè amb Famílies

Bona tarda famílies,

Us informem que el proper 5 de maig farem les segones edicions de dos projectes que hem iniciat aquest curs: el Garbí en Marxa i el Cafè amb Famílies. Per venir a alguna d'aquestes activitats cal omplir el formulari que trobareu al final del correu.
  1. GARBÍ EN MARXA

El 5 de maig fem la segona excursió de ‘Garbí en Marxa!’. La nova iniciativa que vam iniciar el passat 25 de novembre amb l'excursió al Turó de Mata ens porta ara a la primera edició en la que convidem també a les famílies a gaudir d'una jornada en marxa! Aquestes sortides, com ja vam explicar, tindran diversos formats i ens portaran a molts llocs.
Aquesta vegada anirem al Castell de Burriac! Veureu que hi ha dues opcions d'hora i lloc, ja que podeu escollir si preferiu sortir a les 9:00h des de l'esplai o a les 10:30h des de la Font Picant d'Argentona, on esmorzarem abans de començar a pujar al Castell i on tornarem a dinar abans de tornar cap a l'esplai i enganxar així amb l'habitual horari d'activitat. Cal dur esmorzar, dinar i aigua! #BurriacEnMarxa

2. CAFÈ AMB FAMÍLIES

Fa unes setmanes també vam donar inici a un nou espai entre l'equip de monitores i monitors i les famílies garbitenques: el Cafè amb Famílies. La idea és que aquest sigui un espai informal de conversa entre les famílies i l'equip de monis sobre temes relacionats amb l'esplai, i així donar-vos més veu a les famílies tot fent un cafè, un te o gotet d'aigua a l'esplai. En principi aquest espai no està pensat perquè hi hagi infants ni joves, però hi haurà monis que estaran amb ells/es mentre fem el Cafè amb Famílies. En aquest cas, si veniu al 'Garbí en Marxa', podreu quedar-vos al cafè quan tornem de l'excursió, però si no veniu a la sortida també podeu venir a les 16h directament al Cafè.
Animeu-vos, el primer va estar molt bé!

Les inscripcions són gratuïtes a través d'Internet a partir del següent enllaç: https://goo.gl/forms/o3oftWoFBRQGkScf1

Per qualsevol dubte o aclariment estarem pendents del correu! Fins dissabte!

L'equip de monitores i monitors