14.3.17

Fotos dissabte 11 de març

Podeu veure totes les fotos del dissabte dia 11 de març fent clic AQUÍ


XALOC: Els més petits de l'esplai van començar la tarda treballant amb Migjorn, van fer una gimcacma per a treballar i coneixer les diferents religions i creences quie hi ha. D'aquesta manera treballant la laïcitat. Després de beranar Xaloc va anar al magatzem, i un cop allà van fer unes figures de fang.



MIGJORN: Migjorn després de fer l'activitat amb Xaloc, van començar a treballar els valors, primer de tot van fer la dinàmica de les quadradets i les rodones, que té com a objectiu que tothom pugui entrar en el pany depenent de la forma que tingin siguin rodones o quadrats, i per acabar, van treballar el feminisme de cara a la propera assemblea per renovar l'ideari.


TRAMUNTANA: Tramuntana va començar la tarda, fent jocs de coneixença, per a conèixer el seu nou monitor. Després de fer uns quants jocs moguts i bernenar, van entrar a dins i van començar a treballar el feminisme de cara a la propera assemblea per la renovació de l'ideari, cadascú va fer un dibuix de com seria el seu supeheroi o superheroïna perfecte, i un cop tots van haver fet el seu dibuix, van posar en comú els seus dibuixos per fer un petit debat.

GREGAL: Gregal va començar la tarda treballant valors de cara a la propera assemblea de l'ideari, començant per posar una corda en un arbre i passar tots havien de passar a l'altre banda de la corda. Després de berenar van començar a fer una mica de relexació per acabar de arrodonir la tarda.

ORSAR: A la primera part de la tarda Orsar va començar a treballar la humiltat de cara a la propera assemblea per la renovació de l'ideari, ja que és un dels valors que li toca treballar. Un cop van haver treballat la humiltat, es van posar a vendre pastisos per a guanyar diners per a subencionar-se la seva ruta de l'estiu. Després dels berenars van començar a treballar el progressisme tot fent una petita dinàmica sobre el que era progressisme i el que no.


MESTRAL: Els i les joves de Mestral, van començar la tarda explicant-se la setmana, després van començar a parlar sobre el feminsme a partir d'una dinàmica per veure què és per ells i quina idea tenen sobre el feminsme. Després de beranar, van tornar a parlar de la ruta de l'estiu.