31.10.14

Castanyada i sortida d'inici 2014

Bona nit família!

Aquest dissabte celebrem la CASTANYADA A L'ESPLAI!!!

Comencem el dissabte a l'horari de sempre, a les 16:30h, de les 16:30h fins les 19h farem esplai normal amb activitats diverses i conjuntes.

A les 19h us esperem a tots i totes a l'esplai per compartir castanyes, un beure i una bona estona amb la Castanyera de l'esplai!!!
Us convidem, també a venir a les 16:30h a fer les castanyes que després ens menjarem. Tots i totes les que vulgueu venir a ajudar-nos a fer castanyes teniu les portes obertes!!


I.................... ATENCIÓ, ATENCIÓ, SORTIDA DE TARDOR! ::::::::::::::::::::::
Recordeu que el cap de setmana del 22 i 23 de novembre tenim la sortida de tardor, oi?
Doncs us enviem informació per la sortida!!!!

El dia 22 agafarem el tren en direcció a Canet de Mar, anem a la casa de Can Brugarola (us adjuntem el link de la seva web per si voleu mirar-la: http://www.decolonies.com/casas/detall/4/10/maresme/can-brugarola).

Allà farem activitats, jocs, estones en companyia, coneixença, recerca.... i tot allò que fem sempre a l'esplai tot explorant noves cases.

Un cop passat el cap de setmana tornarem amb Renfe, també, i esperem arribar a l'hora que més endavant us diem (ja sabeu que seguir els horaris és complicat amb tants garbitencs i garbitenques).

- Ens trobem Dissabte dia 22 a les 09.00h del matí a la plaça Miquel Biada, la de davant de l'estació de Renfe de Mataró.
- Recollida Diumenge a les 19.00h a la mateixa plaça Miquel Biada.

*Totes aquelles famílies que han de venir més tard o marxar abans han d'enviar un correu a la nostra adreça (esplaigarbi@gmail.com) per especificar-ho.

Què portarem per a passar el cap de setmana:
- Menjar: Esmorzar i dinar del dissabte.
- Per a dormir: Sac, pijama/roba còmode per dormir i necesser (si han de portar bolquers, deixeu-los dintre la motxilla i dieu-ho a algun monitor o monitora).
- Per l'endemà: roba de recanvi (sempre còmode, que a l'esplai no ens preocupem per la roba que portem, només de passar-nos-ho bé!), abric (per si fa fred a la nit o durant el dia).
-Medicaments: si s'ha de prendre medicaments algun infant, caldrà (com sempre) portar un paper explicatiu de quan s'ha de prendre, aquest paper s'entregarà als monitors/es el dia 22 de novembre.
- No cal portar: llaminadures, telèfons mòbils i altres tecnologies similars.

- Telèfon de contacte: 634227040 (mòbil de l'esplai).



- Inscripcions: aquest cap de setmana, que és CASTANYADA!!! a l'esplai, aprofitem per fer les inscripcions, així no us fem anar corrents durant la setmana per venir a inscriure-us. Així que AQUEST DISSABTE DIA 1 us esperem a l'esplai a fer INSCRIPCIONS DE SORTIDA DE TARDOR!!!

→ Com que el canvi horari del dissabte ens ha trasbalsat una mica i es fa fosc tan d'hora (cosa que ens fa semblar que a les 18h ja són les 22h i hem d'anar a dormir), pot ser que ens descuidem alguna cosa a explicar-vos, per això ja sabeu que ens podeu enviar tants correus de dubtes com vulgueu, que us els respondrem encantats i encantades!!

Així que ens veiem dissabte!
Molt bona setmana!

L'equip de monitores i monitors