6.5.14

Fotos de dissabte 3 de maig

El tercer trimestre ha començat a l'Esplai Garbí. Serà un trimestre curt, però tots els grups garbitencs estan preparats per gaudir-lo al màxim.
De moment, ja podeu veure les fotos del primer dissabte després de les colònies.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar la tarda dissenyant la samarreta de grup que faran els propers dissabtes. Després van sortir a jugar per descarregar energia i, després de berenar i per acabar la tarda, van pintar les figures de fang que van fer el trimestre passat.
RECORDATORI: Dissabte que ve han de dur una samarreta blanca per tenyir i estampar, si no la van dur dissabte passat!



GREGAL
Els infants de Gregal van començar el trimestre jugant plegats i després van seguir el telenotícies, que tenen ja quasi enllestit!
 

ORSAR
Els nens i nenes d'Orsar van anar fins al centre de Mataró per jugar al "trueque", un joc que consisteix en intercanviar objectes amb persones del carrer fins aconseguir alguna cosa que li pots donar un bon ús. Orsar va aconseguir menjar per berenar, i se'l van menjar quan van decidir acabar. Van acabar la tarda jugant.

 
MESTRAL
El grup de joves de Mestral va començar la tarda jugant al "tomatito". Tot seguit van fer una dinàmica en la que havien d'escriure en un paper com es veuen dins del grup i com veuen el grup en general. Després ho van posar en comú i van fer una altra dinàmica, també de cohesió de grup, amb una espelma i sabates. Després de les dues dinàmiques van fer una reflexió de tot plegat i al final de la tarda van fer jocs més moguts.

 

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van avançar molt amb la ruta que estan preparant. Camins, àpats... són molts els temes que van tractar!