24.11.13

Fotos de dissabte 23 de novembre

Dissabte passat va ser l'últim dia abans de la Sortida de Tardor, i tots els grups van aprofitar per passar una gran tarda amb el seu grup.
Us recordem que dissabte hem quedat a les 10 en punt del matí per començar amb les activitats de la sortida, i diumenge a les 14 hores serem a l'esplai perquè els pogueu venir a recollir.
Per més informació, feu clic aquí.

A gaudir de les fotos!

TRAMUNTANA
Aquest dissabte, els infants de Tramuntana van fer una gimcana fotogràfica pel centre de Mataró. Van imitar aparadors, policies, gegants, tasses, teteres, croquetes, castanyeres, castanyes... a més de cantar, saltar i ballar pel camí. Van ajuntar-se una estona a la cercavila en contra de la violència de gènere, i després van refugiar-se per brenar en un espai on no fes tant fred com al carrer.



GREGAL
Les nenes i nens de Gregal van fer un joc molt interessant pel centre de Mataró. Havien d'aconseguir nous objectes a través d'anar intercanviant-ne d'altres amb diversos comerciants de la ciutat.


ORSAR
Els nens i les nenes d'Orsar van anar al Parc Central nou per fer jocs mogudets i d'habilitat. Van haver de pensar com moure's sense tocar el terra i tenint només alguns fulls de diari. Després van tornar a Les Esmandies per berenar i van seguir jugant.







MESTRAL
Aquesta setmana Mestral es va encarregar de fer l'activitat més dolça: fer galetes! Van anar a comprar els ingredients necessaris i tot seguit van tornar a l'esplai per fer la massa i posar-les al forn. La part final, com no podia ser d'una altra manera, va consistir en menjar-se el resultat de la feina que havien fet!
 
 

LLEVANT
Els més grans van seguir pensant en la seva ruta del proper estiu i van fer una nova dinàmica de grup.

MONITORES I MONITORS
Us saludem amb una imatge de la reunió que vam fer després de l'esplai amb força fred (vam acabar entrant dins!).
Ens veiem dissabte a la sortida!!!!