12.6.12

Fem 35 anys!

Garbitencs i Garbitenques!
Fa dies que us en parlem... però ara ja comença el compte enrere!

El proper dissabte celebrem que el Garbí fa esplai des de 1976. T'ho perdràs?
Totes les activitats estan obertes a tothom que hi vulgui participar!

A part d'animar-vos a venir a celebrar-ho i que convideu a tots els vostres amics a passar una bona estona, ens agradaria dir-vos que aquesta no es una activitat com les de dissabte a la tarda. Els monitors i monitores haurem d'estar pendents de l'organització de la festa i de les activitats i no ens podrem fer responsables dels infants, ho haureu de ser vosaltres.

Començarem la tarda (a partir de les 17.30h) amb una gimcana oberta a tothom per les places del centre de Mataró. I us podeu anar afegint a l'activitat fins les 19.30h. La gimcama inclou el berenar, així que només heu de portar un munt d'energia per fer totes les proves!

Un cop acabada la gimcana (a les 20h), gravarem la flashmob que portem tants dies ballant amb un munt de gent. Ja us la sabeu, oi? Encara us falla algun pas? Aquí els teniu tots: http://www.youtube.com/watch?v=CBJzgwHiv2U

Acabarem la festa amb concerts:
A partir de les 21.30h alguns dels monitors que han passat al llarg dels 35 anys per l’esplai pujaran a l’escenari a cantar i recordar totes les cançons que ens han acompanyat aquest any.
Acabarem la nit amb molt de ritme ballant amb un concert de La Coixinera i tancarem la nit amb els Yesman DJ's.  

Som conscients que hi ha molt poca estona en entre el final de les activitats de la tarda i el concert, així que us proposem que infants i famílies us porteu alguna cosa per sopar (un entrepà o la carmanyola) i així puguem sopar tots junts. Sobre tot perquè la primera part del concert va molt orientada als infants garbitencs i a celebrar tots junts bufant les espelmes dels 35 anys i ens agradaria que hi fóssiu tots.

Que us sembla?

Us hi esperem ! Fins dissabte!