20.7.09

Les excursions i el 6è dia!!


Hola garbitencs i garbitenques!!

Aquest cap de setmana hem anat d'excursió per grups:
  • ORSAR: Anàvem en direcció Tapis amb en Guillem, en Víctor i en Bernat, però no vam arribar perquè vam sortir una mica tard. Vam tornar a dormir al terreny.
  • MESTRAL: Volíem seguir el GR11 fins la Vajol, però se'ns va fer tard i al final ens vam decidir per quedar-nos en una font amb un arbre molt gran i important. Venien amb nosaltres en Jordi, l'Oriol i l'Ari.
  • LLEVANT: Vam arribar fins al pantà de la Boadella i ens hi vam banyar. Quina il·lusió, després d'anar molts anys en aquest terreny és el primer cop que trobem el camí per arribar-hi!! Anàvem amb la Maria i l'Alba.
  • PONENT: El nostre destí va ser Albanyà, acompanyats de l'Aina i en Rafa.
  • MARINADA: Fins al refugi de les Salines vam anar amb en Ramiro i la Canti. I com que no en teníem prou, l'endemà vam anar fins a un castell molt xulo de la Vajol.
Aquesta nit passada hem aprofitat per descansar de les nostres excursions i aquest matí ens hem posat de nou en marxa, tenyint les nostres samarretes de color... sorpresa!!

Ara ens estàvem preparant per anar a fer una gimcana pel poble i agafar gana per sopar, perquè avui ens toca ensaladilla i frankfurts!!

I dues coses molt importants:
  1. Fa bastanta caloreta però l'aguantem molt bé!
  2. JA HAN ARRIBAT ELS POLLS!!! I ens sembla que ben pocs de nosaltres ens en salvem!!
Ah, i una altra: CANTI i AINA, us trobem a faltar! Està molt bé això de que us hagueu de matricular a la uni... però no tardeu!!


Petons des de Maçanet!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu ni do els trajectes!

Merci per anar informat. Trobem a faltar molt les criatures... per la pau que hi ha a casa! je, je.

Unknown ha dit...

Ei!
Jo també us trobo molt a faltar!
Però segur que us ho esteu passant d'allò més bé!

Aviat ens tornem a veure...
1 petonàs

Unknown ha dit...

Hola un altre cop!!! veig que esteu la mar de bé!!!després de 5 dies sense vosaltres ja us trobem a faltar. Passeu's-ho molt bé i esperem que vingueu amb moltes ganes de santes perque ja queden poquets dies. Un petó a tots!!!

james mcdonald's ha dit...

Collons ja em pica el cap a mi, peleu-vos tots el cap al zero, així contarem els polls quan torneu...

Mama_cuca ha dit...

precioses totes les fotos.Esteu segurs que la Maria i la Marta Basart estan aqui?No les veig enlloc.Cuideu_vos molt.Mare Cuca