2.10.18

Reunió i Sortida d'Inici 2018-19

Bon dia famílies Garbitenques!

Anunciem que el dia 6 d'Octubre durem a terme la Sortida d'Inici per aquest nou curs.
Per les famílies noves (i les no tan noves), la sortida d'inici és una trobada que fem les monitores i monitors amb tots els infants i famílies on donem el tret de sortida a un nou curs de l'esplai. En aquesta trobada podreu veure de primera mà les activitats més típiques que els vostres fills i filles fan a l'esplai i vosaltres mateixos/es hi podreu participar, tanmateix sabrem l'equip de monitors/es que portarà cada grup d'edat i, com a novetat, aquest any podrem decidir entre tots i totes el nom del nou grup!
Aquest any farem una barbacoa! Anirem al Merendero Can Xec 
Adreça: Camí de Vilanova 53. Montornès del Vallès. 08170, Barcelona

L'horari de la trobada serà de 10:00h del matí fins a les 16:30h de la tarda

Aquest any hem decidit innovar i trencar amb el format habitual de dinar. Com farem una gran barbacoa, cada família haurà de portar les racions corresponents al nombre de membres de la família. 

També és important portar PLAT, GOT I COBERTS i. si és possible, un mocador o tovalló de tela (així no contaminem el nostre planeta).

IMPORTANT!
Agrairíem l'assistència de totes les famílies i preguem que la CONFIRMEU (quan abans millor) enviant un correu a aquesta mateixa línia de correus on hi posi quants sereu i, en el cas en què no pugeu arribar a l'hora acordada, escriure l'hora a la qual vindreu.


REUNIÓ INICI DE CURS
Aprofitem per informar-vos que la reunió d'inici de curs serà el dimecres 31 a les 20:00 a Les Esmandies. 

Moltes gràcies! Ens veiem aviat. 

L'equip de monitores i monitors