26.10.18

Castanyada 2018 i primer Cafè amb famílies del curs


Bon dia famílies del Garbí!!!
Aquest dissabte celebrem la castanyada garbitenca i per tant, tot i que l’horari serà de 16:30 a 19:30 com de costum, l’esplai serà una mica diferent a l’habitual.
Així doncs, per començar aquest dissabte es farà un cafè amb famílies, un espai informatiu i de debat entre famílies i monitores que ja es porta fent des de l’any passat per parlar de temes relacionats amb l’esplai i perquè ens puguem conèixer una mica totes. El cafè començarà a les 16:30, hora d’entrada normal a l’esplai. I ja està? No, no està, la festa no acaba aquí!
Durant la primera meitat de la tarda els infants faran una gimcana i altres activitats, mentre les famílies que pugueu venir al cafè (i les que no també) esteu convidades a ajudar-nos a l’equip a fer les castanyes i a venir o quedar-vos a menjar-ne a partir de les 7 de la tarda, si no us fem anar malament.

Aprofitem per adjuntar-vos un missatge de part del grup de joves d'Orsar:
Bones famílies!Com bé sabreu, aquest dissabte celebrem la castanyada🌰🌰I els/les joves d'Orsar han preparat panallets per tots i totes! Els vendran a l'esplai, a l'hora en què repartim castanyes. Això les ajudarà a recaptar diners per marxar de ruta aquest estiu☀Que passeu molt bona setmana i ens veiem dissabte!🍁🍁
Dit això, esperem veure-us a tots i a totes aquest dissabte!
L'equip de monitores i monitors