25.10.18

Informació inici curs 2018-19

Bona tarda famílies!! Fa uns dies vau rebre un correu amb la informació que vam donar a la reunió d'inici de curs. Hem detectat algun error, així que us deixem el mateix correu però amb algunes correccions. 

El passat dimecres 3 d'octubre vam fer la reunió d'inici d'aquest nou curs. Us deixem aquí tota la informació que vam donar perquè no us perdeu res.

Aquest nou curs l'equip de monitors i monitores ha canviat bastant (Mestral ja ha deixat de ser joves, per passar a ser monitors/es), el formem 24 monitors/es, d'entre 16 i 22 anys, els quals tenim moltes ganes d'engegar aquest curs i compartir-lo amb totes vosaltres. 

1. HORARIS
L'horari de cada dissabte és de 16:30 a 19:30, entremig fem un descans de mitja hora per a berenar junts i juntes, per això és important portar el berenar de casa cada setmana. Algun dissabte l'horari es pot veure modificat per alguna sortida específica tant amb el mateix grup com amb tot l'esplai. 

2. GRUPS D'EDAT
L'esplai el formen 6 grups d'edat, com a novetat, aquest any hem obert nou grup. Són els següents, amb les respectives monitores:

Marinada (2013-2014). Monis: Martí Torres, Pau Centellas i Carlota Martínez
Xaloc (2011-2012). Monis: Marc Punsola, Bruna Vidiella i Lídia Fàbregas
Migjorn (2009-2010). Monis: Júlia Corominas, Ona Banchs, Hèlena Sanjuan i Martí Xicola 
Tramuntana (2006-2007-2008). Monis: Raquel Marín, Àlex Garcia, Sebi Escarpenter, Pau Cumplido i Ivet Ruiz 
Gregal (2004-2005). Monis: Andrea Aranda, David Fonseca i Quim Punsola
Orsar (2002-2003). Monis: Anna Molina, Tomàs Sánchez i Yvette Xufré 

Monitores de suport: Irene Pérez, Anna Rosa i Clàudia Weiss
 
3. FUNCIONAMENT DE L'ESPLAI
L'objectiu de l'esplai, és educar en el lleure, a partir del nostre ideari, el qual ja hem renovat de manera participativa i està en procés de ser enllestit. 
Pel que fa a les activitats, realitzem jocs, dinàmiques, tallers, etc. I a més a més organitzem sortides conjuntes com la Sortida d'hivern, les Colònies i els Campaments.

4. QUOTES
Les quotes seran les mateixes que el curs passat:

1 infant: 38/trimestre
2 germans/es: 59€/trimestre
3 germans/es: 70€/trimestre

Per a totes aquelles famílies antigues: aquest any estem gestionant un canvi de banc degut a tots els problemes que hem tingut a l'hora de cobrar les quotes pendents, a més d'una qüestió ètica. Per tant, podrem començar a cobrar quotes i totes aquelles famílies que degueu alguna quota us ho farem saber i ens adaptarem a com us vagi millor pagar-ho.
Per les famílies que no teniu pagaments pendents, us cobrarem els trimestres tal i com està previst: al desembre, al març i al juny.

BEQUES: D'aquí poc us farem arribar informació respecte les beques trimestrals de l'esplai i sobre com sol·licitar-les. Us recordem que per aquest primer trimestre en tindrem 6 i suposaran l'exempció de pagament de la primera quota. Per les que no ho sapigueu, també tenim beques per les Colònies de primavera i pels Campaments, que abarateixen el cost de la quota. En tot cas, seguim compromeses amb buscar la quota mínima per cada sortida.

5. CALENDARI
Si voleu tenir el calendari a mà actualitzat durant el curs, feu clic aquí per consultar-lo i/o afegir-lo al vostre mòbil i no perdre-us cap data!

PRIMER TRIMESTRE:
27 d'octubre: Castanyada (aviat rebreu més informació)
3 de novembre: Hi ha esplai (no fem pont) 
8 de desembre: No hi ha esplai (fem pont)
22 de desembre: Tió

SEGON TRIMESTRE:
12 de gener: Primer dia d'esplai
9 de febrer: Trobada d'infants del sector Maresme (Marinada, Xaloc, Migjorn i Tramuntana)
9-10 de febrer: Trobada de joves del sector Maresme (Gregal i Orsar)
23 i 24 de febrer: Sortida d'hivern
2 de març: Garbistoltes (Carnestoltes a l'esplai)
13-17 d'abril: Colònies de primavera

TERCER TRIMESTRE:
20 d'abril: No hi ha esplai
27 d'abril: Primer dia d'esplai
8 de juny: 43ª Festa Major de l'esplai
15-24 de juliol: Campaments


6. COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS
  • La comunicació entre vosaltres (les famílies) i l'equip serà a través del correu electrònic (esplaigarbi@gmail.com). En cas que deixeu de rebre correus, cal avisar als monitors i monitores. Si algun infant no pot venir el dissabte, és necessari que ens envieu un correu informant-ho com més aviat millor, ja que així podem preparar les activitats tenint en compte el nombre d'infants que seran. Com bé sabeu, tenim grups d'edat que estan molt sol·licitats, on molts infants els agradaria tenir l'oportunitat d'inscriure's, per això cal aprofitar bé la vostra plaça i comunicar-nos la baixa si no podeu seguir venint.
  • La pàgina web de l'esplai és el bloc (http://esplai-garbi.blogspot.com/), on hi pengem tot el que us enviem per correu i, a més, fotos i vídeos sobre el que fem a l'esplai.
  • Les xarxes socials que utilitzem són: FacebookInstagram i Twitter, i allà hi compartim algunes informacions i fotos del que fem.
  • El WhatsApp no és una eina de comunicació oficial de l'esplai, però cada grup decideix amb les seves monis si vol utilitzar i com gestionar aquest canal per comunicar-se de manera ràpida.
  • L'esplai també té mòbil, però només estarà disponible les tardes de dissabte i durant les sorties: 665 97 93 26
  • Aquest any comencem a fer servir el Telegram. Hem creat un canal en el qual començarem a enviar les notícies més destacades. Us hi podeu unir en un moment clicant a: t.me/esplaigarbi


MATERIAL: aprofitem per informar-vos que si teniu algun moble o electrodomèstic que ja no vulgueu i ens pugui venir bé, estarem encantades de rebre-ho. Si es dóna el cas, podeu enviar un correu. 

Per qualsevol dubte, podeu preguntar-nos responent aquest correu. Recordeu portar la documentació restant de les inscripcions d'aquells infants que encara no ho tinguin tot. 

Gràcies, fins dissabte!

L'equip de monitores i monitors