1.12.16

Fotos de dissabte 26 de novembre


XALOC: Els nens i les nenes de Xaloc, van decidir començar a coneixer a tots els nens i nenes de l'esplai i van començar per el grup més proper al seu, Migjorn, amb el grup, van fer unes activitats relacionades amb la música. Desprès de conèixer a Migjorn, han anat al súper a comprar aliment per a al campanya del gran recapte!

MIGJORN: Han començat la tarda jugant amb Xaloc, i un cop han acabat l'activitat conjunta, Migjorn ha seguit amb la temàtica músical, han fet diferents activitats... Han preparat balls, han  jugat a jocs relacionats amb la música... En general una tarda enfocada en l'ambit de la música i la coreografia.

TRAMUNTANA: Els infants de Tramuntana van començar la tarda jugant a diferents jocs per descarregar una mica d'energia. Després van entrar a una sala i van estar fent una activitat amb globus i fils, que més endavant acabaràn. I per acabar la tarda van improbitzar una partida al bote-bote amb els joves d'Orsar.

GREGAL: Gregal van fer esplai el migdia, per a fer un Cluedo i perque aixì ningú els molestés.

ORSAR: Orsar van començar la tarda tal parlant del dia que havia sigut divendres 25 N, el dia en contra de la violència de gènere, van començar la tarda parlant de aquest tema i un cop van haver posat en comú tot el que ells i elles entenien per violència de gènere van anar al centre a fer una petita gimcama, fent preguntes sobre aquest tema a tothom a qui trobaven. Finalment després de tornar del centre van fer una partida del bote-bote amb tramuntana.

MESTRAL: Els i les joves de mestral, van començar la tarda fent un viatge al super, per a compar tot el que necessitaven per a fer l'activitat de la tarda, un cop van tornar del super, es van posar per grups i van fer dos receptes, uns van fer un pastís i els altres van fer batuts de fruites. Els hi va quedar tot boníssim!!