7.12.16

Fotos de dissabte 3 de desembre

Bones famílies aquí us deixem el que van fer tots els grups aquest dissabte dia 3 de desembre:
TOTES LES FOTOS DEL DISSABTE 3 DE DESEMBRE, FENT CLIC AQUÍ!

XALOC
Els infants de Xaloc, van treballar el reciclatge, i com ells reciclaven a casa seva. Per a que tots i totes poguessim reciclar amb més facilitat e l'esplai van preparar uns fantàstics cartells amb un dibuixos, per a que poguem tirar les coses on toquen amb més facilitat. Després de berenar, van trobar el bagul, que aquesta setmana els ha deixat material per a fer boles de nadal amb material reciclat.

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van començar la tarda fent una petita activitat de representació abans de començar a preparar la representació del tió d'aquest any. Després de berenar, han decidit fer jocs, i un grup ha jugat a matar, i l'altre grup han fet pulseres que els hi han quedat d'alló més bé.

TRAMUNTANA
Tramuntana, va anar d'excursió a Argentona, es van trobar al matí a l'esplai i desde allà van anar fins a Argentona, on van passar el dia, van jugar a diferents jocs, van visitar alguna font, i havent dinat van anar al centre d'Argentona a fer un truque. Abans de que es fes fosc, van tornar a l'esplai, i van valorar una mica com havia anat la sortida.
TOTES LES FOTOS DE L'EXCURSIÓ DE TRAMUNTANA, FENT CLIC AQUÍ!

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal, van anar al parc a fer slackline la primera part de la tarda, i després de beranar van tornar a l'esplai, i un cop allà van preparar l'actuació del tió d'aquest any.

ORSAR
Els i les joves d'Orsar, després de la seva ja popular, activitat moguda, van entrar a dins de la casa a fer activitats de cohesió grupal, que els i van agradar molt a tots i finsitot alguna la van repetir. Després de beranar han treballat una mica amb música i després han parlat sobre les emocions i la música.

MESTRAL
Les joves de Mestral, aquest cap de setmana s'han quedat a dormir a l'esplai. Al matí van anar a la plaça Catalunya i van jugar a matar. Després de dinar van fer algunes dinàmiques, i per acabar la tarda també van preparar l'actuació de Nadal, després de sopar van fer un emocionant scape room que els hi havien peraprat els seus monitors i monitora. L'endemà al matí van estar-se a l'esplai i van fer slackline i bombolles gegants de sabó. S'ho van passat d'alló més bé.

TOTES LES FOTOS DE LA DORMIDA DE MESTRAL, FENT CLIC AQUÍ.