19.11.16

Fotos de dissabte 12 de novembre

Els més petits i petites van començar la tarda fent unes proves per trobar fruita amb la que van poder fer uns pinxos asteques. Els van fer amb fruita i xocolata, que els van quedar boníssims!
MIGJORN
Migjorn va començar la tarda jugant a jocs cooperatius que aquella mateixa tarda van aprendre. Al acabar la tarda, van jugar a polis i cacos, un joc que els agrada moltíssim.


TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van anar al Parc Central, i allà van fer la seva ja habitual rotllana. Un cop acabada, van fer-se una foto de grup, i després van començar a fer slackline, atrapasomnis i jugar a matar. Cadascú va poder decidir on volia anar i anar-se canviant.


GREGAL
Gregal va fer un Masterchef! Després de explicar-se la setmana, van anar a comprar tot el que necessitaven i, un cop a l'esplai, es van dividir en dos grups: un grup va fer guacamole, i l'altre magdalenes de xocolata.  Els va quedar tot boníssim!

ORSAR
El grup de joves d'Orsar va començar la tarda fent una partida de mata conills. Un cop van haver descarregat una mica d'energia, van posar-se a fer les plantilles de les samarretes que la setmana anterior havien dissenyat. Finalment van acabar la tarda improvisant una partida de matar contra Gregal.

MESTRAL
Els i les joves de Mestral van començar la tarda disfressant-se. Uun cop disfressats/des van jugar al joc de prínceps i princeses, i després recuperar els valors que havien proposat per a l'assemblea de la setmana anterior i, finalment, van consensuar definicions d'aquests, per poder seguir-los treballant en grup.