11.11.16

Fotos de dissabte 5 de novembre

Dissabte passat, després de berenar ens vam reunir tots els grups garbitencs per celebrar el Gran Bingo! Amb aquest format, vam poder compartir tots i totes les diferents pluges d'idees que cada grup havia treballat individualment.
Però... quines pluges d'idees? Aquestes pluges d'idees han estat pluges de valors, d'idees i de conceptes que ens agradaria incloure en el nou ideari de l'esplai. L'equip de monitores i monitors creiem que és hora de renovar-lo, però no hem volgut fer-ho soles, ja que l'esplai el fem infants, joves, monis i famílies! I per aquest motiu el renovarem al llarg d'aquest curs.
Vam poder veure totes les propostes juntes tot jugant al bingo per veure qui aconseguia que sortissin abans els valors del seu cartró. En acabar, algunes famílies van voler escriure valors que creuen que també treballem i defensem a l'esplai. Mestral va fer línia i va guanyar una súper malla de mandarines, mentre que Tramuntana va fer bingo i va guanyar una súper sessió de fotos i un lloc directe al #PostureigGarbitenc del proper dimarts a l'Instagram de l'esplai!
Amb les pluges d'idees fetes i compartides, tots els grups poden tornar-s'hi ha posar per treballar-los per separat i compartir reflexions en la propera assemblea conjunta que farem després de les vacances d'hivern!
Mentrestant, us deixem amb les fotos del Gran Bingo!