12.10.16

Fotos de dissabte 8 d'octubre

Ja tenim aquí les fotos de dissabte dia 8 d'octubre. Va ser el primer dia d'esplai del curs 2016-2017 i tots i totes el vam començar amb moltíssimes ganes!!
Per veure totes les fotos de dissabte, fes clic aquí!

XALOC
Els més petits i petites de l'esplai van començar fent jocs de coneixença per a que es poguessin conèixer una miqueta més. I a la segona part de la tarda van rebre una sorpresa, un gran cofre de un grup d'amics viatgers ple d'objectes de les seves aventures, que els hi va deixar per a que el cuidessin hi durant el curs i vagin posant coses.

MIGJORN
El grup va estar tota la tarda jugant a tots aquells jocs que més els agradaven i que durant l'estiu no havien tingut oportunitat de poder-hi jugar, així que van decidir-se per jugar a tots aquells jocs que els agraden. S'ho van passar molt bé!

TRAMUNTANA
El grup més nombrós de l'esplai va començar la tarda deixant anar una mica l'energia i presentant-se amb les noves incorporacions d'aquest curs. Un cop ja es van conèixer una mica, van estar jugant tota la primera part de la tarda. Desprès de berenar van fer un joc una mica més tranquil. Tots i totes van gaudir molt de la primera tarda del curs.

GREGAL
Després de presentar-se a la nova incorporació durant l'inici de la tarda, van estar parlant del grup, i van posar coses en un test que tinguessin a veure amb Gregal, amb l'objectiu de saber el què volen fer aquest curs que tot just comença.

ORSAR
El grup de joves d'Orsar va valorar el curs anterior mitjançant el termòmetre, on cadascú/na valora diferents aspectes amb diferents graus d'intensitat, i van seguir parlant dels objectius que tenen per aquest nou curs. També van recuperar la caixa del temps que van fer l'any passat, on hi havia coses escrites per ells i elles mateixos un any abans.

MESTRAL
Mestral, el grup més gran de l'esplai, després de fer algun joc per començar, van començar a parlar de el curs anterior per valorar-lo, dient allò que volien conservar, canviar o descartar. Després de berenar van fer diferents pluges d'idees temàtiques sobre com volen encarar aquest nou curs.