20.10.16

Fotos de dissabte 15 d'octubre

Ja tenim aquí les fotos del segon dissabte d'activitats dels grups garbitencs!
Jocs, primera sortida de grup d'aquest curs... va ser un dia ben intens! Gaudiu-les!


XALOC
En el seu segon dia d'esplai, els nens i nenes de Xaloc van començar jugant. A la segona part de la tarda van obrir el bagul i van descobrir diferents materials amb els quals van decidir fer-se collarets com els que els viatgers, propietaris del bagul, havien deixat dins!
MIGJORN
Les nenes i els nens de Migjorn van començar explicant-se la setmana. Tot seguit van jugar al pistoler, i després van fer un mural amb una flor.
TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van començar la tarda fent un energizer per seguir amb la rotllana que cada setmana fan per explicar-se la setmana. Després van jugar a una nova versió de polis i cacos en la que les seves monis es van convertir en zombies! Amb tot això, encara van poder celebrar un aniversari!
 
 
GREGAL
Gregal ha estat el primer grup que ha fet una sortida aquest nou curs! Van anar tot el dissabte a la tarda a escalar al Bulder. Amb les fotos veureu com de bé s'ho van passar!!
 

ORSAR
El grup de joves d'Orsar va començar la tarda jugant al bote-bote. Després van entrar a Les Esmandies i van estar pensant i conversant sobre què són els valors. També van parlar sobre l'ideari, ja que aquest curs el renovarem entre tots i totes.
MESTRAL
Els i les joves de Mestral van començar la tarda fent un seguit de proves sobre preguntes garbitenques i habilitats musicals i comunicatives, ja que primer van haver d'endevinar quina cançó taral·lejava una companya o company i després van intentar comunicar-se amb música molt alta, és a dir, llegint-se els llavis. La segona meitat de la tarda la van dedicar a conèixer El poble s'adorm en una versió amb molts més personatges.