27.10.16

Fotos de dissabte 22 d'octubre


I ja tenim aquí les fotos d'aquest últim dissabte d'esplai! Podeu veure-les totes fent clic aquí!

XALOC
Van començar la tarda fent una gimcana per tot l'esplai per aconseguir diferents objectes, entre els quals van aconseguir un got per cada un d'ells/es i els hi van posar el nom perquè sempre que vulguin el puguin utilitzar a l'esplai!! Amb la gimcana no en van tenir prou!, van decidir obrir el bagul, i aquest els va portar fins al Japó!!! Al Japó es van convertir en autèntics japonesos i japoneses, i fins i tot es van fer el seu propi ventall, els hi van quedar molt bé!

MIGJORN
Migjorn quan va arribar a l'esplai es va trobar amb un Cluedo que havien de completar per trobar el tresor, tot passant unes proves que els havien preparat els seus monitors i monitores. Quan van haver completat tots els equips del Cluedo, van decidir anar a buscar el tresor que s'amagava al darrere, i es van torbar amb una sorpresa, una capsa amb unes llavors màgiques, les quals portaven un missatge. Les havien de plantar perquè creixin, i van decidir que el dissabte vinent les plantaran al pati de Les Esmandies!
TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana van començar la tarda explicant-se com els hi havia anat la setmana amb la seva ja habitual rotllana de la setmana. Després van anar al magatzem i allà van fer un taller de cuina i van parlar sobre l'ecologisme i com ho feien ells i elles per cuidar les plantes que tenen a casa, a l'escola. Un cop acabat el debat, van començar a fer uns pintxitos de fruites ecològiques amb xocolata que van quedar boníssssssims!!

GREGAL
Van començar la tarda explicant-se la setmana, però per parlar es passaven una pilota. Després de que cadascú hagués explicat com li havia anat la setmana, van començar a fer uns jocs molt divertits: jocs per equips que els van gaudir moltíssim. I, per acabar de arrodonir la tarda, van fer una mica de relaxació per baixar una mica les pulsacions d'haver jugat durant tota la tarda.

ORSAR
Els i les joves d'Orsar van anar d'excursió al Turó de Mata. Mentre pujaven fins a dalt, van fer un petit joc de rol que els va agradar a molt, i un cop a dalt van reflexionar conjuntament sobre com s'havien sentit interpretant el personatge que els hi havia tocat. Quan es va començar a fer tard van baixar avall, i mentre baixaven es van explicar com els hi havia anat la setmana a cada un/a d'ells/es. Van gaudir molt de la sortida!

MESTRAL
El grup de joves de Mestral, es van explicar la setmana un per un, però a més quan s'explicaven la setmana havien de dir alguna formació que els agradaria rebre durant aquest curs, ja que la setmana anterior havien demanat fer-ne. També van jugar a un parell de rondes d'estirar la corda per descarregar energia. A la segona part de la tarda van fer un calendari amb fotos del grup i de la ruta de l'estiu a Menorca, les van enganxar en un full i van apuntar-se les dates importants de l'esplai, colònies, campaments... i tot allò que volen fer durant aquest curs.