12.2.15

Fotos de dissabte 7 de febrer

El primer dissabte de febrer va coincidir amb el dia en el qual tots els grups de l'esplai van preparar el Carnaval, que celebrarem aquest dissabte, 14 de febrer, a l'esplai. TOTA LA INFORMACIÓ FENT CLIC AQUÍ!
Recordeu també que aquest dissabte és l'últim dia per inscriure's a la trobada amb el Cau Makarenko dels propers 28 de febrer i 1 de març.

De moment, però, us deixem amb les fotos de dissabte passat!

MIGJORN i TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Migjorn i Tramuntana van fer la primera tarda juntament amb Tramuntana. Tots dos grups van estar jugant plegats al fratello, a l'aranya, etc... i s'ho van passar molt bé! Després de berenar, ja per separat, tots dos grups van organitzar-se per preparar les disfresses per la setmana que ve, i Migjorn va jugar a un joc amb el qual havien de fer servir uns bigotis molt divertits.

GREGAL i ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar i Gregal també van jugar junts i juntes a jocs moguts al pati de Les Esmandies durant la primera meitat de la tarda. Després de berenar, cada grup va pensar la seva disfressa i el que calgui portar aquest dissabte!

MESTRAL
Els i les joves de Mestral van començar parlant sobre les activitats que farem amb el Cau Makarenko a la trobada de final de mes. Després de berenar van preparar una coreografia que ens ensenyaran aquest dissabte per Carnestoltes i que no ens podem perdre! S'ho van passar molt bé preparant-la.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant va començar pensant de què es disfressaran la setmana que ve. Després de berenar van estar parlant sobre una sorpresa que ens tenen preparada i que trigarà ben poc a sortir a la llum! Finalment van estar parlant tots i totes sobre la seva setmana.