5.2.15

Fotos de dissabte 24 de gener

Ja tenim aquí les fotos de l'últim dissabte d'esplai!
Recordeu que cada cop queda menys per la trobada amb el Cau Makarenko. Les inscripcions seran aquest dissabte, 7 de febrer.

El cap de setmana passat no hi va haver esplai perquè les monitores i els monitors vam marxar a Sant Vicenç de Montalt a formar-nos! També us en deixem un parell de fotos:

A més, l'últim dissabte d'esplai, tres monitores garbitenques van anar a gaudir d'una tarda d'activitats al cau amb el qual farem la trobada. Tot això i totes les activitats que va fer cada grup, a continuació:
TOTES LES FOTOS DEL DISSABTE FENT CLIC AQUÍ!

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van començar la tarda explicant-se la setmana els uns als altres. Després van rebre una visita molt especial, la de la Pipa!! Amb ella, i després de respondre totes les preguntes que tenien per fer-li, van jugar a la bomba, a futbol a tres bandes, a un joc de relleus, etc. Per acabar, van fer-se fotos i van jugar a jocs de córrer.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar, com sempre fan, explicant-se la setmana en grup. Després van jugar a ple de jocs moguts proposats pels propis infants. Després de berenar, van rebre la sorpresa de veure les seves samarretes tenyides!! Va ser per això que després van estampar-les i van jugar a jocs de taula.

GREGAL
Els infants de Gregal van començar pensant idees per la disfressa de Carnestoltes. Tot seguit van jugar a molts jocs variats i, després de berenar, van fer un joc en el que havien de treballar els cinc sentits i endevinar gustos, sorolls, etc.

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van començar la tarda jugant a rugbi al Parc Central. Van tornar a l'esplai per berenar i, finalment, van començar a pensar com arreglaran les xanques de l'esplai.
MESTRAL
El grup de Mestral va anar al Parc Central a fer equilibris amb l'slackline. Després de berenar van estar jugant amb carioques.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van estar tota la tarda fent experiments.