25.2.15

Cap de setmana amb el Makarenko

Bona tarda família!!!!

El cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març fem la trobada amb el Cau Makarenko!!! de Barcelona. Aquesta trobada va sorgir de l'interès de crear xarxa entre entitats de lleure educatiu amb un funcionament similar al nostre però amb diferents maneres de fer. Ja sabeu que ens agrada formar-nos i compartir-ho amb tothom, per això ens agrada poder fer aquesta trobada amb tots els infants de l'esplai! Vindran infants de Barcelona de totes les edats (com les de l'esplai) i podrem conèixer noves persones que cada setmana viuen el lleure amb tanta emoció i ganes com nosaltres!
El cap de setmana serà ple d'activitats. Dissabte estarem a Les Esmandies i al parc central, i diumenge a diferents espais i places de la ciutat.

*HORARIS:
Dissabte quedem a les 9:30h a Les Esmandies, descarregarem les motxilles i les "esterilles" i anirem cap al Parc Central Nou, on esmorzarem, dinarem i farem activitats.
Diumenge farem la recollida a plaça Santa Anna a les 18h.
*ON ESTAREM:
Sabem que uns quants nens i nenes vindran més tard o més aviat segons partits o altres activitats, així que us adjuntem un quadre amb la informació necessària per trobar-nos en tot moment.

*COSES A PORTAR:
Roba pel cap de setmana (abric per la nit, que quan marxa el sol baixen les temperatures!!).
SAC de dormir.
ESTERILLA/MÀRFEGA...
- Raspall de dents, pasta,... (objectes d'HIGIÈNE PERSONAL).
ESMORZAR, DINAR I SOPAR del primer dia (els altres àpats els farem els monitors i monitores).

*MEDICAMENTS:
Tots els medicaments s'hauran d'entregar dissabte al matí amb un paper explicatiu de quina quantitat i quin horari, amb una autorització signada perquè podem subministrar-los als infants. Aquests medicaments s'entregaran a la responsable de farmaciola del cap de setmana (Zöe, monitora de gregal).

*COSES QUE NO PODEM PORTAR:
- Mòbils i/o objectes electrònics innecessaris.
- Llaminadures.
- Tabac, begudes alcohòliques...

*RECOLLIDES:
Sabem que els caps de setmana hi ha partits, dinars familiars, etc.. Per això ésnecessari respondre aquest correu confirmant i SOBRETOT explicar si heu de venir més tard o recollir més d'hora, per a poder organitzar-nos bé. Per a comunicar-nos, hi haurà el mòbil de l'esplai en funcionament tot el cap de setmana, i ens podreu localitzar trucant-nos.

*TELÈFON DE CONTACTE:
634227040

*INSCRIPCIONS I PAGAMENTS:
Totes aquelles famílies que no s'hagin inscrit o no hagin pogut fer el pagament, aquest dissabte ho podran fer!!

Fins aviat!!!!

L'equip de monitores i monitors