9.3.14

Fotos de dissabte 8 de març

"A l'esplai eduquem valors com la igualtat, el respecte i la llibertat."
I tots aquests valors van sortir aquest dissabte a les diferents activitats dels grups garbitencs, en motiu del Dia internacional de les dones. Igualtat, estereotips, estructures familiars... van ser molts els temes que van sorgir al llarg de la tarda.
Aquí en teniu les fotos!

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van reunir-se al centre de Mataró per fer tot un seguit d'activitats relacionades amb els tipus de famílies i el gènere. Primer, cadascú va presentar la seva família amb un dibuix, a continuació van representar diferents personatges fent mímica i, per acabar, van reflexionar sobre els estereotips que ens trobem en el nostre dia a dia.


GREGAL
Les nenes i els nens de Gregal van fer una dinàmica que consistia en actuar com si haguessin nascut sent del sexe contrari. Tot seguit, van reflexionar sobre el per què havien actuat d'aquella manera per representar el sexe contrari.
Durant la segona part de la tarda van gravar una part del projecte que tenen per aquest trimestre, el Telenotícies de TV Gregal.


ORSAR
Els nens i nenes d'Orsar van començar la tarda fent jocs moguts amb Gregal, i van fer també amb ells la dinàmica de pensar i actuar com si haguessin nascut sent del sexe contrari. Després, només Orsar, van fer un pastís plegats.

MESTRAL i LLEVANT
Els grups de joves del Garbí van fer una dinàmica en la que havien de redactar, separats per sexes, una llista de la persona perfecta de l'altre sexe (veure foto a sota). Tant nois com noies van comentar forces estereotips que van reflexionar a continuació.


Per acabar, dir-vos que demà rebreu el correu amb la informació definitiva per la sortida del proper dissabte.
Bona setmana!