2.3.14

Fotos de Carnestoltes 2014

Quina millor manera de començar el març que amb una bona festa de Carnestoltes?
Aquest dissabte, infants, joves, monitores, monitors i pares i mares vam celebrar el Carnaval plegats a l'esplai. Durant la primera part de la tarda, els grups van preparar la seva disfressa i la seva actuació i a les sis van venir les famílies per gaudir de la festa.
Les Esmandies es van convertir en Le Mude Garbitenc, un bar que els monitors i les monitores van portar al llarg de l'espectacle. Moltes van ser les cares esplaieres que van passar pel photocall.
Aquí teniu una part de les fotos de dissabte, la resta les trobareu fent clic aquí.
També esperem les vostres fotos o vídeos, que ens podeu enviar per correu (esplaigarbi@gmail.com) o bé pel Facebook.

Bona setmana!

TRAMUNTANA
Els nens i nenes de Tramuntana estaven molt contents i orgullosos, ja que per fi van estrenar el nan que han fet amb les seves pròpies mans! Van sortir a fer una cercavila d'inauguració per ensenyar-lo a Mataró i després van pujar a l'escenari de Le Mude Garbitenc per lluir-lo davant de tothom.

GREGAL
Els infants de Gregal van convertir-se en una família de circ. Malabaristes, equilibristes, domadors, mims... tot un circ va pujar a l'escenari per animar encara més la festa de Carnaval garbitenca.
 

ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar van endinsar-se dins del famós videoclip de Michael Jackson, Thriller, i van ballar amb aquesta cançó tot convertits en zombis.
 
 

MESTRAL
El grup de joves de Mestral van disfressar-se de cow-boys i cow-girls i van ballar tot un clàssic: No rompas más. Després d'hores d'assaig, van ballar molt ben coordinats i van fer moure l'esquelet de les famílies que es van animar a ballar amb ells i elles.
LLEVANT
Les joves i els joves de Llevant van vestir-se de mags i van fer uns quants trucs de màgia a les famílies que anaven gaudint de l'espectacle a Le Mude Garbitenc. Després, van fer un espectacle on van convidar a participar a alguns companys d'altres grups. Ens van deixar a tots bocabadats!
 

MONITORES I MONITORS
L'equip de monitores i monitors vam demostrar el nostre esperit ballarí amb una cançó dels Back Street Boys. A més, al llarg de l'espectacle vam anar servint a les taules de les famílies com a bons cambrers i cambreres.

FAMÍLIES
Les famílies ens van sorprendre amb una actuació molt bona! A ritme de guitarra i ben disfressades, ens van explicar una història relacionada amb un llop molt divertit i tot un seguit d'excursionistes que el buscaven. Gràcies i enhorabona, famílies!