23.3.14

Fotos de dissabte 22 de març

La pluja amenaçava, però no va impedir als grups garbitencs fer les seves activitats. Aquí en teniu les fotos!

TRAMUNTANA
Tal i com els nens i nenes de Tramuntana havien demanat, aquest dissabte van fer un taller de polseres. Plegats i plegades van aprendre a fer-les, ja que qui ja en sabia va ensenyar a fer-les a la resta del grup, fins i tot a les monitores i monitor! També van fer jocs de taula.


GREGAL
Els infants de Gregal van gaudir d'una tarda que va començar amb jocs i va seguir amb una activitat anomenada "El vaixell", on el grup ha de cooperar per aconseguir passar a l'altra banda de la finestra. Després de pensar com fer-s'ho, van passar tots i totes i van fer una reflexió sobre el treball en equip.
RECORDATORI: La setmana que ve Gregal se'n va d'excursió! Per més informació, feu clic aquí.

 

ORSAR
Les nenes i nens d'Orsar van estar jugant al llarg de tota la tarda.
RECORDATORI: A principis de setmana rebreu un correu amb la informació de la sortida. També us avisarem al bloc.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va anar al centre de Mataró per preparar la seva participació al Geocaching, una activitat de participació ciutadana que consisteix en intercanviar textos o objectes amagats per la ciutat en un espai registrat a internet. Mentre alguns/es ho preparaven, d'altres van estar jugant a jocs de taula.
 


LLEVANT
Els i les joves de Llevant segueixen endavant amb la ruta, i ja tenen una idea d'on aniran, quan hi aniran i com recaptaran diners per estalviar. Cada cop en tenen més ganes i alhora més coses decidides.