16.7.09

I ja som al segon dia!!

Hola des de Maçanet!

Com va per Mataró? Nosaltres continuem molt bé, i ja hem començat a pensar en Les Santes! Ens fem un fart de comptar fins a 15.

Ara acabem de dinar, hem anat una mica tard perquè ha costat molt fer bullir l'aigua, però ens ho hem passat molt bé al riu i al "xorro" mentre ens esperàvem.

Ahir van venir en Brutus i la Ricarda de l'Agència Espacial Interestel·lar Garbitenca, i ens van deixar unes llibretes perquè anem fent la crònica dels nostres 10 dies de campes, i de moment ho anem fent.

Des d'aquest matí ens acompanyen les mosques, i hem patit per si això volia dir pluja. Però al poble ens han dit que no, que una mica de Tramuntana ho arreglarà aviat ;).


Aquest parell són els que avui ens han fet dinar una mica tard, aix... :P
A veure si ens deixeu comentaris!!!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

bonnaaaa tarda!!!veig que us ho esteu passant d'allò més bé!!em sembla que aquí a mataró us trobem a faltar. Bé, una abraçada a tots i disfruteu molt!!
Un petó a en pau i l'aina !!!

Juan Manuel González Lianes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Salutacions a en Víctor González. Veiem que us ho passeu molt bé sense els pares. Je, je, je,!!! Compte amb tant de bany, no sigui que us encongiu.

María i Juanma

Anònim ha dit...

Calor i xafogor per aquí! Segur que dormiu millor que nosaltres.
Passeu-vos-ho molt bé.

Petons per l’Anna.
F&N

Unknown ha dit...

bé, esperem que la tramuntana tan sols s'emportir la pluja, si veiem volar pel cel de Mataró una tenda o quelcom de l'acampada pensarem que heu anat d'excursió amb en Brutus i la Ricarda, que us esteu passant la mar de bé i que la tramuntana tan sols és per fer volar encara més la imaginació i divertir-vos. Però tocant una mica de peus a terra demaneu els de l'Agència Espacial que us portir un paraigues enorme per poder evitar les pluges, segons les prediccions de l'Agència Especial Meteorologica de TV3, en Tomasin prediu que no s'en salven alguns territoris del planeta blau (la terra).
Bé una forta abraçada a tots i petons, en especial a la Berta.
P.D: si els paraigues els haig de portar jo, ho faig que us trobem a faltar, tot i saber que no podeu estar millor.

Eva ha dit...

Fa molt de goig l'esplanada amb les tendes!
Moltes gràcies per les fotos!
Petons.