29.7.09

Santes Garbitenques

Garbitencs i garbitenques,

Les Santes 2009 estan arribant al seu final, però no per això no deixarem de posar en marxa una nova inniciativa garbitenca.

Com bé sabreu, cada any tornant de campaments ho fem amb el compromís de presumir de la samarreta durant el dia 25 de juliol. Fa certa gràcia trobar-se algú més que la vesteix...! Però com també fa il·lusió torbar altres garbitencs&es gaudint de la festa.

Per això us demanem que ens envieu les vostres fotos de Santes Garbitenques. Què vol dir això? Vol dir que volem la vostra foto amb la samarreta de campaments a la crida o al desvetllament, la foto amb el jersei de l'esplai a l'escapada o una foto amb un altre garbitenc amb qui us hagueu trobat durant aquests dies de festa.

De totes les fotos que ens envieu en farem un àlbum al picasa per demostrar que els garbitencs i garbitenques som gent que no ens sabem estar tancats a casa i que necessitem sortir al carrer per trobar-nos.

Vinga docs, esperem les fotos! Que acabeu de passar una bona festa major i tingueu un molt bon agost! Ens retrobem al setembre!

Glòria a Les Santes!

Les monitores i monitors

2 comentaris:

Pere Lleonart ha dit...

La foto de moment haura d'esperar, pero ja la tinc apunt...

de moment canvio bota de muntanya quechua sense cordons del peu esquerra del numero 34 per una del 36 (que es el meu peu)...

la bota dreta esta enyorada...

jordi ha dit...

ostres, Pere! Què va passar? Potser al dormir al ras la última nit es va encongir de la humitat...

ja mirarem a veure si apareix la parella del 36...

bon estiu!