22.7.09

Més notícies!!

Bona tarda!!

Més notícies des de Maçanet!!

Encara que us vam explicar allò de que miraríem constel·lacions, ahir a la nit estava molt núvol i vam optar per muntar-nos "juergues" per grups a les tendes. Els d'Orsar ens explicàvem històries, els de Mestral vam fer un concurs d'acudits amb jurat i tot, els de Llevant a la tenda patint per si plovia, els de Ponent van organitzar una bústia alternativa a la que s'hi van afegir tot Llevant i alguns de Marinada.

Vaja, que una nit d'allò més distreta. La veritat és que va ploure una mica i ens ha fet una mica de vent... però aquest matí ja tornava a haver-hi un sol espatarrant!!

Aquest matí hem fet la "guarrada", per acabar una mica més porcs del que anavem. I hem anat fent torns per dutxar-nos. Orsar, Mestral i Llevant ens ho hem passat la mar de bé dutxant-nos, encara que els ganàpies de Ponent i Marinada se'ns hagin colat a les dutxes.

Cada cop queda menys per tornar i ja només podem pensar en... Santes!!

Ah, i la propera inversió de l'esplai ha de ser un megàfon. En Jordi ha pujat el seu i ens encanta parlar per allà i cantar el bequetero! (A tenir en compte que quan hem trucat al terreny avui, només se sentia de fons nens/es i monis/es cridant pel megàfon :) )


Demà més!

3 comentaris:

Eva ha dit...

Fins demà!!!
Si, si, ja fa olor de Santes: 1, 2, 3, 4, 5, 6.... 14 i 15! oe oeo, oe oe, oe oeo, oe oe...
Molts petons a la Mireia!
(Berta, ja ho se que no ho veuen, però jo els hi envio i ella segur que els rep, ja ja)

Anònim ha dit...

Noticia important: CONFIRMAT!!! ELS POLLS ELS HA PORTA EL RAFA

Joana ha dit...

Bueno, ja he repassat en Martí de dalt a baix i veig que no us heu menjat res...
Felicitats!