19.1.18

NOVETATS IMPORTANTS: Quotes

Bon dia famílies garbitenques,

Com bé sabeu, ens estem posant al dia amb el cobrament de quotes pendents del curs 2016-17 mentre comencem a cobrar les del curs 2017-18.
Des del setembre us hem proposat dos mètodes de pagament: únic o fraccionat, perquè cada família decideixi com l'hi és més còmode posar-se al dia amb les quotes, entenent que aquest retard és responsabilitat nostra. També us vam explicar que estàvem treballant per poder ser nosaltres qui passés aquestes quotes mitjançant un rebut domiciliat a través del banc, i aquesta és la novetat, ja que per fi ho podrem fer a partir del mes de febrer i a partir de llavors no caldrà que feu cap ingrés, transferència o pagament en efectiu.

Per suposat, aquelles famílies que ja heu fet el pagament únic ja no us passarem cap quota i no cal que feu res més. De la mateixa manera, respectarem el mètode de pagament fraccionat al qual s'han acollit moltes altres famílies, estem fent un seguiment individual de tots els pagaments per cada família, així que en cap cas ningú pagarà més del que tocaria. Tot i així, us informem que a partir del febrer serem nosaltres qui passarà els rebuts pendents i no haureu de ser vosaltres que ens faci una transferència, ingrés o pagament en efectiu.
Per les famílies que ja no són a l'esplai i hi eren el curs passat, o que aquest és el seu primer curs al Garbí, en cas que us hagueu acollit al mètode de pagament fraccionat, a partir del març no us cobrarem més quotes, ja que només heu de pagar un dels dos cursos.

Així doncs, aprofitem per recordar a aquelles famílies que us heu acollit al pagament fraccionat que, segons el pla de cobrament que us vam explicar (i que adjuntem de nou al final d'aquest correu), aquest mes toca fer el pagament que correspondria al segon trimestre del curs 2016-17. Com i quan fer-ho?
  • En efectiu, a l'esplai: aquest dissabte dia 20 i el proper dissabte dia 27 a les 16:30h o a les 19:30h a la sala de monitors/es.
  • A través del banc: fent una transferència o un ingrés al nostre compte bancari. Us demanem que ho feu abans del dissabte 27, i sempre amb el concepte '2T1617 (nom de l'infant)'. Us recordem que el nostre número de compte és ES04 0182 4170 0102 0871 4624.
Com sempre, ens posem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi, responent aquest correu o passant per Les Esmandies qualsevol dissabte a la tarda. De la mateixa manera, us anirem informant mes a mes sobre els rebuts que us anem passant, com fem sempre. Tot seguit adjuntem de nou la informació que us vam passar a principis de curs respecte el pagament de quotes.

Gràcies per l'atenció i la paciència!

-----------

Les quotes d'aquest curs seran les mateixes que el curs passat:
  • 1 infant: 38€/trimestre
  • 2 germans/es: 59€/trimestre
  • 3 germans/es: 70€/trimestre
Com bé sabeu, el curs passat no vam cobrar-vos cap trimestre. Això, tal i com vam explicar amb detall a la reunió, és degut a l'actualització de la situació legal i jurídica de l'esplai, ja que estem convertint l'antiga Associació Cultural La Mar de Garbí en l'Associació Esplai Garbí, amb els tràmits burocràtics que això comporta (renovació de junta, renovació d'estatuts, etc.) Des de fa uns mesos estem a l'espera de l'acceptació dels estatuts, que serà l'últim pas d'aquesta renovació. Aquesta espera ens impedeix passar les quotes però, com us diem, estem ja a la recta final de tota aquesta aturada i ja podem encarar la tornada a la normalitat.
Amb tot això pretenem explicar-vos diverses coses:
  • Abans d'explicar qualsevol cosa, demanem disculpes pel retard en el cobrament, que suposarà canvis en el calendari i que expliquem a continuació, i per la falta d'explicacions durant tot aquest temps.
  • Explicar-vos que estem aconseguint acabar aquest procés que permetrà actualitzar la situació legal de l'esplai partint de la realitat que vivim en la nostra entitat.
  • Anunciar com funcionarà el cobrament de quotes. Cada família es podrà acollir a l'opció de pagament que millor li vagi, i ens ho haurà d'informar quan us ho avisem (avisarem més endavant sobre COM informar-ho i QUAN informar-ho, no patiu!)Al següent quadre veureu les dues opcions de pagament i l'explicació en cada cas segons la vostra família (si deveu el curs anterior o si no el deveu, i el nombre d'infants inscrits/es). Per qualsevol dubte sobre aquest tema tan complicat, us animem a escriure'ns per explicar-nos millor. Gràcies i, un cop més, disculpeu les molèsties causades per aquest assumpte.

(clic a la imatge per ampliar-la)


L'equip de monitores i monitors