25.1.18

Garbistoltes 2018

Bon dia famílies!

Com cada any més o menys per aquestes dates, comencem a notar com s'apropa el Carnestoltes i tota la bogeria que l'envolta!
De nou, hem rebut una carta de la Garbistoltes, la Reina del Carnestoltes garbitenc! L'adjuntem en aquest correu perquè la pugueu compartir amb els infants i joves de l'esplai i així tots i totes descobrim què ens espera pels propers tres dissabtes!

Us fem un petit avançament del que ens mana la Garbistoltes:
  • Dissabte 27 de gener: vindrem a fer esplai amb la roba al revés! Tots i totes farem esplai de manera habitual, però ensenyant alegrement les costures de la roba!
  • Dissabte 3 de febrer: Garbistoltes 2018! Celebrarem el carnaval garbitenc. Cada grup es disfressarà amb el que ha preparat conjuntament durant aquests dies. A les 16:30h els infants i joves podran venir com cada dissabte, i a les 18:30h us convidem a venir també a les famílies per veure totes les disfresses i assistir a la gran arribada de la Garbistoltes, que de ben segur serà espectacular!
  • Dissabte 10 de febrer: aquell dia no farem esplai! Per tercer any consecutiu, les monitores i monitors de l'esplai muntem el Ball de Carnestoltes, la festa popular nocturna del Carnaval mataroní. Us convidem a venir a gaudir dels tres concerts, que començaran a les 21:30h i s'allargaran fins les 3:00h a la Plaça Santa Anna, amb concurs de disfresses i barra a preus populars. A més, aquest any ens estrenem gestionant la barra del Parc Central al final de la rua, també us convidem a venir a saludar-nos allà! Per més informació sobre el Ball de Carnestoltes, podeu fer clic aquí.
Recordeu que, com sempre, si algun infant no pot venir a l'esplai us demanem que ens aviseu per correu electrònic, però en dates especials com ara el Garbistoltes és encara més important!

Recordeu també que aquest dissabte dia 27 és l'últim dia per fer el segon pagament de la segona quota (per ingrés o transferència al nostre compte o bé dissabte en efectiu) en cas que hagueu decidit pagar de manera fraccionada. Trobareu tota la informació sobre les quotes fent clic aquí.

Per qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu i us el resoldrem! Us deixem amb la carta de la Garbistoltes!
(clic a la foto per ampliar-la)