14.12.17

Tió 2017

Bon dia famílies garbitenques!

De nou, amb el final de l'any arriba un dia molt especial al Garbí: el Tió!
Per aquelles famílies que no sapigueu què és, el Tió és un dia en el que tots els grups d'edat fan una petita actuació davant la resta d'infants, joves, monis i famílies! És un bon dia per trobar-nos, acomiadar l'any i menjar una mica de torrons i neules! Per suposat, si ens hem portat prou bé, el Tió cagarà algun regalet!

Aquest proper dissabte, dia 16 de desembre, celebrarem el Tió 2017.
Els infants podran venir a l'horari de sempre, a les 16:30.
Pel que fa a les famílies, us convidem a venir a veure les actuacions a les 18:15.
L'hora de finalització de tot plegat serà la de sempre, les 19:30h.
En cas que les famílies vulgueu muntar alguna actuació, us donarem un espai a l'esplai a les 16:30h perquè pugueu preparar-la, si voleu! També hi haurà regal per vosaltres, si feu actuació!

Degut a que al final menjarem turrons i neules, aquest dissabte no cal que ningú porti berenar!
De cara al muntatge d'actuacions, si el vostre fill/a no ha de venir a l'esplai aquest dissabte, us demanem que responeu aquest correu informant-nos-ho.

D'altra banda, us recordem que aquest dissabte, a les 16:30 i a les 19:30 podreu fer el pagament de la primera quota o el pagament únic. També podeu fer-ho per ingrés al nostre compte (veure correu anterior, el trobareu fent clic aquí).


Així doncs, us convidem a que vingueu a veure aquestes actuacions i a acomiadar el 2017 garbitenc. Ens espera un dissabte de moltes sorpreses!