23.11.17

Quotes 1r Trimestre 2016-17

Bon dia,

Enviem aquest correu a totes les famílies que teníeu inscrit algun fill o filla vostre durant el curs 2016-17.

Tal i com vam explicar el mes de setembre, degut a problemes de caire burocràtic no vam poder passar quotes durant tot el curs passat. Per aquest motiu, les cobrarem a partir d'aquest mes de desembre.

Cada família es podrà acollir a l'opció de pagament que millor li vagiAl següent quadre (imatge) veureu les dues opcions de pagament i l'explicació en cada cas segons la vostra família (si deveu el curs anterior o si no el deveu, i el nombre d'infants inscrits/es). Per qualsevol dubte sobre aquest tema tan complicat, us animem a escriure'ns per explicar-nos millor. 

Imatge inserida 1
(clic a la foto per ampliar)

Ara, i amb el desembre a tocar, és el moment de començar a cobrar la primera quota de la calendarització que us hem presentat. En cas que feu pagament únic, us demanem que respongueu aquest correu informant-nos-ho.
Aquesta primera quota tampoc la passarem a través d'un cobrament domiciliat, ja que preveiem poder recuperar aquesta via per fer els cobraments de quota del curs actual. Així doncs, us donem dues opcions per pagar-la:
  • A través d'un ingrés al nostre número de compte amb el concepte '1T1617 (nom de l'infant)'. El nostre número és ES04 0182 4170 0102 0871 4624.
  • Pagant en efectiu (si us va millor que fer-nos un ingrés) els dies 2 o 16 de desembre, a les 16:30h o a les 19:30h a l'esplai.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

L'equip de monitores i monitors