20.5.16

Seguim celebrant els 40 anys!

 
Bon dia!
Com bé sabeu, aquest 2016 l'Esplai Garbí celebra el seu 40è aniversari i per aquest motiu estem duent a terme diversos actes al llarg de tot l'any.
Vam començar el gener fent assemblees obertes per organitzar els actes de celebració i vam seguir el mes de febrer recuperant el Ball de Carnestoltes a la Plaça de l'Ajuntament. Seguim!
29 DE MAIGAquest mes de maig, la colla castellera de la nostra ciutat, els Capgrossos de Mataró, ens han convidat a participar en un acte en el que celebraran el seu 20è aniversari fent 20 pilars dedicats a diverses entitats, associacions, clubs esportius i escoles mataronines. Un dels pilars serà dedicat a l'Esplai Garbí degut al 40è aniversari, i és per aquest motiu que ens fa moltíssima il·lusió convidar-vos a venir. La idea és que les persones de cada entitat facin pinya en el seu pilar, i aquesta seria la col·laboració que us demanem: fer pinya pels 40 anys garbitencs i pels 20 anys capgrossos!
Si us plau, us demanem que confirmeu la vostra assistència si teniu pensat venir, responent aquest mateix correu! Seguim fent pinya, família garbitenca!

ACTE 20 ANYS, 20 CASTELLS
ON?
A la Plaça Santa Anna
QUAN? El proper diumenge 29 de maig a les 17:00h

27 DE MAIG
Dos dies abans, però, farem una altra assemblea oberta per seguir muntant aquesta gran celebració d'aniversari!
Serà una reunió important de cara a la Festa Major, us animem a participar-hi! Si veniu, si us plau, confirmeu assistència!

3ª ASSEMBLEA OBERTA PELS 40 ANYS
ON?
A l'esplai: Casa de Les Esmandies (Ronda O'Donnell, 94)
QUAN? El divendres 27 de maig a les 19:30h

11 DE JUNY
Aprofitem per recordar-vos que això no queda aquí! El dia 11 de juny farem una jornada d'actes per celebrar els 40è aniversari de l'esplai: la tradicional Festa Major garbitenca!
Serem tot el dia i part de la nit a la Plaça de l'Ajuntament. Matí de jocs, botifarrada, gimcana, berenar, records, debats, sopar i nit de concerts i barra a preus populars!
També hi podreu trobar la samarreta i el got commemoratius de l'aniversari.
+INFO:http://bit.ly/22i3axP

FESTA MAJOR #40anysGarbí
ON?
Plaça de l'Ajuntament
QUAN? Dissabte 11 de juny, a partir de les 10:00h i fins entrada la nit

Entre tots i totes hem fet possibles els 40 anys de l'esplai, celebrem-ho!

L'equip de monitores i monitors