27.5.16

Inscripcions Campaments 2016

Bon dia famílies de l'Esplai Garbí!

El curs s'acaba i ve l'estrés dels exàmens, estem enfeinades preparant la Festa Major... però no ens podem oblidar de què ve després! Després de tot un curs d'estudiar i pencar de valent, arriba l'estiu que tant ens mereixem! I amb l'estiu, allò que totes les garbitenques i garbitencs portem un any esperant... Campaments!!!

Sí, tal com ho llegiu, ja casi són aquí els Campaments! 

La majoria de famílies ja sabeu què són, però per les que sigueu noves, els Campaments són una sortida conjunta de 10 dies. Tots els grups de l'esplai marxem junts a un terreny d'acampada, i dormim 9 nits en tendes. Són 9 nits màgiques de dormir sota les estrelles, i 10 dies màgics de convivència.

Com sempre, seran del 15 al 24 de juliol. Justos per arribar per Santes!

Entenem que uns Campaments de 10 dies poden ser massa llargs pels infants més petits, per això aquest any, i per ser el grup més petit, Migjorn té la possibilitat de venir només 5 dies: del 20 al 24 de juliol. El preu de venir 5 dies serà la meitat, 75€.

INSCRIPCIONS
Així doncs, les inscripcions dels Campaments seran els dissabtes 28 i 4, de 16:00 a 16:30 i de 19:30 a 20:00 a l'esplai

Els preus són, depenent del nombre de germans i germanes que s'apuntin a l'activitat:
  • Un infant: 155€
  • Dos infants: 150€/infant
  • Tres o més infants: 145€/infant
I per tal d'ajudar-vos, l'esplai concedirà beques d'entre 50 i 75€ en funció de la demanda. Us adjuntem aquí sota el formulari a omplir: porteu-lo quan vingueu a inscriure els vostres fills i filles! I a part de les beques, si alguna família té dificultats per pagar ara tot el cost, ens ho podeu dir i ja trobarem una solució.

Ens veiem aviat!


L'equip de monitores i monitors