13.5.15

Fotos de dissabte 9 de maig

Després de l'Esplaiada i del pont del Primer de Maig, vam tornar a fer esplai encarant la recta final del curs. Aquí teniu les activitats que va fer cada grup amb les seves fotos. Gaudiu-les!

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van fer un joc per equips en el que havien de fer diferents tipus de proves, com mímica o cantar amb aigua a la boca, segons el color que sortís en una ruleta. Després de berenar van ajuntar-se amb Tramuntana per parlar dels campaments. Els nens i nenes que hi han anat alguna vegada van explicar-ho a la resta i qui mai ha vingut de campaments va dir com se'ls imaginava. Finalment, van fer un mural conjuntament per il·lustrar els campaments.



TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van començar amb la seva rotllana habitual per explicar-se com havien anat l'Esplaiada i les dues últimes setmanes, a més de conèixer les noves incorporacions del grup. Tot seguit van fer uns quants jocs moguts i, després de berenar, van ajuntar-se amb Migjorn i van fer l'activitat explicada al grup anterior.

GREGAL
Gregal va anar al Parc Central vell a fer jocs com el Mikado humà. Després de berenar van tornar a l'esplai per fer jocs moguts amb Orsar.

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van començar la tarda fent jocs de coneixença degut a una nova incorporació. Després van anar a comprar espuma per seguir amb la restauració de les xanques de l'esplai i, per acabar, alguns/es van fer tattoos de henna i d'altres van fer jocs mogudets amb Gregal.

MESTRAL
Els i les joves de Mestral van començar fent valoració de Sant Jordi i de l'Esplaiada. Després van parlar sobre la ruta que faran aquest estiu. Tot seguit van muntar un camp de volei i van vendre berenars per finançar la ruta. Per acabar, van fer un joc amb gots i aigua que va esdevenir una guerra d'aigua.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant va rebre la visita d'uns nois i noies que juguen a Jugger, un joc en el que dos equips armats amb escuts i armes d'espuma han d'aconseguir marcar a l'altre equip, i un dels membres ha d'agafar una pilota per fer-ho, similar al rugbi. S'ho van passar molt i molt bé!