21.5.15

Fotos de dissabte 16 de maig

Cada cop s'apropa més l'estiu i les activitats a l'aire lliure, així com l'#energiadelesplai, van en augment! El segon dissabte de maig ens va portar un munt d'activitats a tots els grups del Garbí. Mireu, mireu!
IMPORTANT! Recordeu que us hem donat informació important sobre el calendari de final de curs. Per més informació, feu clic aquí!

MIGJORN i TRAMUNTANA
Els grups garbitencs de petits i petites van començar per separat fent les seves respectives rotllanes habituals per explicar-se la setmana i conèixer les noves persones que es van afegint als grups. Després d'una estoneta de conversar, Migjorn i Tramuntana van marxar junts/es cap al Pati del Cafè Nou, on hi havia activitats i jocs d'arreu del món. Infants i monis van conèixer tallers, jocs i danses de països com el Marroc, Bolívia i Mali, entre d'altres. Finalment, tots dos grups van escriure una crònica de l'activitat pel proper número del Garbuix i van tornar cap a Les Esmandies.

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van començar fent l'escrit pel segon número del Garbuix. Tot seguit van preparar gelats, que van acabar sent deliciosos granissats, i van dissenyar la samarreta de Gregal que faran aquest proper dissabte. Finalment, van fer un joc en el que unes targetes els deien unes accions i unes altres els explicaven de quina manera havien de fer-les, va ser molt divertit!
IMPORTANT! Aquest dissabte Gregal ha de dur una samarreta llisa de color blanc per poder tenyir-la i estampar-la!

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van començar jugant a la Sardina. Després van fer una mena de Pictionary per equips i, finalment, van fer un joc en el que cada membre del grup tenia un rol o un ofici i, entre tots i totes, havien de decidir quina persona salvarien d'un avió si només quedés un paracaigudes. Després van fer un debat sobre el joc.


MESTRAL
Els i les joves de Mestral van fer un joc de rol en el qual hi havia tres grups: el poble, els soldats i la realesa. Cada grup patia o gaudia dels privilegis dels altres tot fent unes proves. Després van vendre, de nou, berenars per finançar la seva ruta d'estiu i, finalment, van fer una xerrada/debat sobre el joc.

LLEVANT
El grup de joves de Llevant va anar al centre a seguir preparant la seva ruta d'estiu (lloc, documentació necessària, transport, etc...).