22.1.15

Fotos de dissabte 17 de gener

Segon dissabte del 2015 i les activitats de tots els grups de l'esplai no paren! Més amics invisibles, una sortida a un parc, un taller de cuina... Mireu, mireu!
TOTES LES FOTOS FENT CLIC AQUÍ.

MIGJORN
Els nens i nenes de Migjorn van fer una dinàmica de gènere en la qual tenien dues fotos, d'un noi i d'una noia, a les quals havien d’assignar objectes i accions a cada una. Després van fer una reflexió sobre per què van atribuir cada cosa a cada foto.

TRAMUNTANA
Les nenes i nens de Tramuntana van sortir de nou de Les Esmandies, i aquest cop ho van fer per conèixer un parc a Mataró, el que hi ha al costat de la Laia l'Arquera. Un cop allà, van fer un parell de jocs i, després de berenar, van fer equilibris amb l'slackline i van fer un joc per treballar la por, en el qual havien de seguir el recorregut d'un fil amb els ulls tapats.

GREGAL
El grup de Gregal va començar la tarda jugant una bona estona al joc que els va cagar el Tió, el Gregal Speed gegant. Després de berenar van fer un taller de carioques que els va agradar molt i que volen acabar de fer el proper dia.

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van començar la tarda fent xanques. Després d'estar-s'hi una estona, degut a que els va agradar molt, van veure que algunes xanques s'han d'arreglar, i van proposar d'arreglar-les ells i elles mateixos. Després de berenar van entrar dins Les Esmandies i van fer uns quants jocs.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral va fer un taller de cuina, i van fer donuts! Primer van dividir-se en dos grups, en els quals un s'encarregava d'anar a comprar els ingredients i l'altre de buscar els estris necessaris. Quan ho van tenir tot preparat van posar-se a fer-los i, finalment, se'ls van menjar.

LLEVANT
Els i les joves de Llevant van tenir una doble ració d'esplai, i és que divendres van fer un sopar amb amic invisible i dissabte van fer activitat, com és habitual.
Divendres van fer un sopar que va acabar amb l'entrega de regals d'amic invisible i una sessió de Singstar i Just Dance.
Dissabte van fer una dinàmica en la qual havien de decidir si tres nous medicaments podien ser posats a la venda o, pel contrari, havien de ser prohibits. Després de veure els efectes que tenia cada un d'ells van prendre una decisió sobre si els posaven, o no, a la venda. Finalment, els monitors i monitora van explicar als nois i noies que aquests tres "medicaments", amb els seus efectes secundaris, eren alcohol, tabac i marihuana. Finalment van fer un debat sobre tot el que havien estat parlant durant la dinàmica.
Fotos del sopar: