15.1.15

Fotos de dissabte 10 de gener

Per fi, el primer dissabte d'esplai del 2015 va arribar, i ho va fer carregat d'activitats!
PODEU VEURE TOTES LES FOTOS D'AQUEST DISSABTE (75) FENT CLIC AQUÍ.

MIGJORN
El grup més jove de l'esplai va sortir de Les Esmandies per anar a passar una gran tarda al Parc Central. Allà, van jugar una estona al parc electrònic i a alguns jocs. Després de berenar, van rebre una trucada de la Pipa!!! Finalment, van fer una visita a Gregal i van fer equilibris a l'slackline.

TRAMUNTANA
Els infants de Tramuntana van començar la tarda donant-se els regals de l'amic invisible, que han fet durant les vacances. Després de descobrir qui havia fet cada regal, van fer jocs moguts per agafar gana. Després de berenar, van fer un mural i van acabar la tarda jugant a futbol al pati de Les Esmandies.

GREGAL
Els nens i nenes de Gregal van anar també al Parc Central, on van fer equilibris amb l'slackline. Tot seguit van fer polseres i atrapasomnis. Després de berenar van fer-se massatges i van acabar jugant al rugbi cooperatiu, just abans de tornar a l'esplai.

ORSAR
Les noies i nois d'Orsar van començar la tarda anant al Pinmat a comprar fang, amb el qual després van estar fent figures per veure qui feia la més ben treballada, que guanyaria la copa de fang com a premi. Havent berenat, van jugar una estona al Pi i, finalment, van fer l'entrega de premis.

MESTRAL
El grup de joves de Mestral van començar la tarda fent una dinàmica que consistia en escriure sentiments i estats d'ànim i tractar-los. A continuació van fer un termòmetre en el que cadascú havia d'explicar com se sent amb si mateix i com se sent dins del grup de joves. Després de berenar van jugar al Bote-bote. Al final de la tarda van fer un joc que consistia en descobrir quin personatge era cadascun d'ells segons com el tractaven els altres.

LLEVANT
Els nois i noies de Llevant van començar fent alguns experiments amb foc, just abans de fer espelmes.